AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban, "copilul" teribil al Uniunii Europene. Se ceartă din nou cu...

Viktor Orban, „copilul” teribil al Uniunii Europene. Se ceartă din nou cu Bruxelles-ul!

Viktor Orban, "copilul" teribil al Uniunii Europene. Se ceartă din nou Bruxelles-ul!

Viktor Orban refuză să considere Uniunea Europeană drept șef al Ungariei şi s-a lansat într-un nou atac public la adresa forului de la Bruxelles.

Premierul maghiar i-a avertizat pe liderii de la Bruxelles că sunt şefii lui.

Se va opune opiniilor de la Bruxelles

„Bruxellesul nu este șeful nostru. Suntem o națiune maghiară independentă, suverană”, a transmis Viktor Orban, într-o postare pe Facebook.

Potrivit premierului maghiar, țara participă la deciziile comune și, dacă acestea nu sunt potrivite pentru Budapesta, vorbește deschis despre asta şi îşi exprimă opiniile.

A criticat valorile UE şi la Tuşnad

Orban a menționat că Uniunea Europeană nu este la Bruxelles, ci la „ Viena , Budapesta, Varșovia , Berlin și Madrid ”.

„Aceasta este o problemă foarte importantă. Nu vreau să mă cert cu alți europeni, dar vreau să adaug propriile noastre opinii la soluția paneuropeană”, a scris el.

Mesajul lui Orban vine în contextul în care este criticat la nivel european pentru declarațiile făcute în România, la Băile Tușnad.

author avatar
Andrei Ștefan
432 afisari

9 COMENTARII

  1. Independent dar in uniune. Daca nu vrei uniune faci hunexit ca Anglia.

    • Ce valori are UE acum, alea lgbt băgate cu forța în care bărbați pot sa nască, serururi experimentale cumpărate cu nemiluita și drepturi constitutionale și suverane încălcate tip de doi ani la bună discreție, asa ceva nu dorim madame ur sulă, aici are dreptate omu, deși și el a fost adeptul vaccinări obligatorii

  2. IDIOTUL asta de ungur, Viktor Orban, trebuie sa stie ca „prostia ingroapa Ungaria”.

  3. Baga-neam maciuca in Viena ..aia sunt toti mafioti si oligarhi…..si Austria NU E NATO

  4. Mi ieri, o masina ce transporta un tanc spre Ucraina a iesit in decor in Salaj. Problema este : de unde oare venea acel transport. Ca Ungaria a declarat ca nu admite trecerea armamentului vestic spre Ucraina.
    Duplicitate tradare minciuna sau ce o fi acolo?

  5. Nu trebuie sa fim invidiosi pe un politician cu personalitate.La noi cati arata cu degetul „derapajele”celor de la Bruxelles?Daca avem un grad mai mare de obedienta,nu e necesar sa scoatem de la naftalina principiul cu capra vecinului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger