AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban continuă să atace UE: "Dacă familiile tradiționale încetează să mai...

Viktor Orban continuă să atace UE: „Dacă familiile tradiționale încetează să mai existe, nimic nu poate salva Occidentul”

viktor orban1Viktor Orban continuă să atace UE: "Dacă familiile tradiționale încetează să mai existe, nimic nu poate salva Occidentul"

Viktor Orban face valuri la Conferința de vară a Uniunii Conservatoare Americane, de la Dallas. Premierul maghiar a lăudat toate măsurile luate de țara sa, de la cele împotriva minorităților sexuale la cele care limitează accesul refugiaților.

Constituția ungară protejează familiile și copiii, a vrut să sublinieze liderul de la Budapesta.

Orban susţine că protejează familia tradiţională

„În Ungaria, nu numai că Guvernul a construit un zid fizic la frontiere și un zid financiar în jurul familiilor, dar a fost ridicat și un zid juridic pentru a proteja copiii de ideologia de gen care îi vizează”, a punctat Orban.

El a menționat, de asemenea, că maghiarii au spus „nu” educației sexuale în școli fără acordul părinților într-un referendum. Istoria Ungariei nu a existat niciodată un referendum în care o majoritate atât de mare a oamenilor să spună nu la ceva, a subliniat Viktor Orbán.

Viktor Orban a adăugat că, potrivit filosofiei sale politice, familia este locul în care părinții transmit valori generației următoare.

6% din PIB pentru politica familială

„Dacă familiile tradiționale încetează să mai existe, atunci nimic nu poate salva Occidentul de la distrugere”, a concluzionat liderul de la Budapesta.

El a adăugat că acesta este motivul pentru care anul trecut Ungaria a cheltuit peste șase procente din PIB pentru politica familială.

author avatar
Andrei Ștefan