AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban continuă să atace UE: "Dacă familiile tradiționale încetează să mai...

Viktor Orban continuă să atace UE: „Dacă familiile tradiționale încetează să mai existe, nimic nu poate salva Occidentul”

viktor orban1Viktor Orban continuă să atace UE: "Dacă familiile tradiționale încetează să mai existe, nimic nu poate salva Occidentul"

Viktor Orban face valuri la Conferința de vară a Uniunii Conservatoare Americane, de la Dallas. Premierul maghiar a lăudat toate măsurile luate de țara sa, de la cele împotriva minorităților sexuale la cele care limitează accesul refugiaților.

Constituția ungară protejează familiile și copiii, a vrut să sublinieze liderul de la Budapesta.

Orban susţine că protejează familia tradiţională

„În Ungaria, nu numai că Guvernul a construit un zid fizic la frontiere și un zid financiar în jurul familiilor, dar a fost ridicat și un zid juridic pentru a proteja copiii de ideologia de gen care îi vizează”, a punctat Orban.

El a menționat, de asemenea, că maghiarii au spus „nu” educației sexuale în școli fără acordul părinților într-un referendum. Istoria Ungariei nu a existat niciodată un referendum în care o majoritate atât de mare a oamenilor să spună nu la ceva, a subliniat Viktor Orbán.

Viktor Orban a adăugat că, potrivit filosofiei sale politice, familia este locul în care părinții transmit valori generației următoare.

6% din PIB pentru politica familială

„Dacă familiile tradiționale încetează să mai existe, atunci nimic nu poate salva Occidentul de la distrugere”, a concluzionat liderul de la Budapesta.

El a adăugat că acesta este motivul pentru care anul trecut Ungaria a cheltuit peste șase procente din PIB pentru politica familială.

author avatar
Andrei Ștefan
729 afisari

25 COMENTARII

  1. ZIARE.COM SITE-UL LIKELELOR COMUNISTE SI PUPIN CURISTE MARI LINGATORI DE GAOAZE ALE PLAGIATORULUI SI TURISTULUI TRANTOR DE LA COTROACE

    ZIARE.COM , UN SITE DE IMPOSTORI CE SE CRED JURNALISTI SI ANALISTI , ADEVARATI ANALFABETI FUNCTIONALI CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA SI PUBLICA FAKE NEWS SI MANIPULEAZA CITITORII , INSULTA SI AMENINTA PE CEI CE NU SUNT DE ACORD CU EI
    O ADEVARATA DUHOARE JURNALISTICA IMPUTE PRESA ROMANEASCA . EXCREMENTELE DE PE ZIARE.COM SUNT KLOSETARII IMPUTITI AI PRESEI

    JEGURILE ANALFABETE CENZUREAZA SI IMPUNE DICTATURA PE SITUL LOR DE CAKATI IMPUTITI . ZIARE.COM SUNT NISTE JEGURI

  2. Orban are dreptate,e un conducător care-și iubește țara spre deosebire de DIHANIA MUTĂ de la noi , ăsta are la suflet doar Jermanica și Austria

  3. Orban nu face toate mofturile americanilor si nici nu arunca cu mld in armament nefolositor plus altele , dar este aplaudat in picioare de americani . cu politicieni care stau pina la nivelul prohabului aliatilor esti in situatia in care sintem noi . ii vede cineva pe ciolacu , catu , ciuca si altii sa ii aplaude americanii la ei acasa ? cu un ministru de externe mai mic ca trabucu si un presedinte instruit sa fie paralel cu lumea care l-a ales , sintem unde sintem . jena si dezgust .

  4. Doar pentru un ziarici redus mintal ca milogul ăsta cu două nume mici adevărul este „atac” la UE.

  5. Asta si Trump poti fi incadrati direct ca agenti ai Rusiei, el vomita ce i – a scuipat Putin in ureche, e doar o sluga care executa ordinele marelui criminal

  6. Cine este cretinul asta „Ziare.com….” care isi pune idiotenia cu majuscule la fiecare comentariu? Du-te mai cretinule si impusca-te!. Cand erai mic cred ca scriai obsecinati pe garduri. Acum ai evoluat. Scrii la un ziar.

  7. Bravo Orban! Trebuie sa starpim lgbtq. OK ei daca vor sa faca ce vor in casa la ei OK, este bine, sa fie aparati, drepturi ca toti cetatenii.
    Dar cu vor ei sa corupamcopiii, sa ii convinga ca sunt trans si dupa vedem ca de fapt regreta si sunt disperati – cea mai mare rata sinucidere este la trans !!!! – oficial – mult peste medie, ca regreta, ca ei nu erau de fapt trans si sunt pierduti dupa ce ii macelarsc!!!
    Asta vrem? Sodoma si Gomora?
    Asta vrem?
    festivaluri de sex la noi in capitala, cel mai mare din lume?
    Asta vrem, destrabalare totala, de ce ne tintesc?
    Ca suntem inca bine spiritual
    Si vor sa ne nimiceasca
    Doamne, ma rog ca nimciiti sa fie ei.
    Asa va fi oricum, nu este indoiala, dar cat dezastru vor face pana cand noi vom castiga?
    Numai variabila asta existal, cate suflete vor piei, cati vor muri, ca noi vom castiga pentru ca nu ne lasam
    Pentru ca cu cat ne oprima, cu atat ne ridicam mai multi sa ii cerem iertare si razbunare lui Dumnezeu
    Pentru ca Satana este nimic, in fata Domnului. Doar sa ii spui: piei Satana, cu iisus si Dumnezeu in minte si il dizolvi.
    Dar ne zdruncina. ca inluencerii vietii sunt sclavii lui Mamona, ca ii duc spre pieire si pe altii
    Voi astia credinciosi: sa nu aprobati vreodata vreun buget spre ”influenceri” certati cu Dumnezeu, sau car fac altfel, gay etc.
    Sa nu spuenti ca nu o faceti pt ca una alta, dar gasiti altele: nu se potrivesc, una alta, droguri, etc, altceva, sa nu spuneti de Dumenzeu ca voi veti fi starpiti, dar fiti destepti: gasiti motive de ”nu cibverteste” publicul este doar asa, de troli si de cumoarat likeuri, nu are targetul nostru, nu a convertiti in campania x, a avut numai 2 linkuru de la x likeuri, nu este bun. Are public de divertisment, nu converteste.
    GEN
    Si cam atat, nu mai incurajati satanistii, influencerii aia satanisti, cu chipuri frumoase dar care sunt dedicati lui Momona.
    Simplu de vqazut cum: nu au nicio coloana vertebrala, zic ca sunt cu ”sustainable” dar promoveaza fast fashion and so on
    Astia sunt entertaineri, corupti si coruptivi, nu convertesc nimiuc

    • Am scris atat de mutl ca prin influencerii astia isi duc tentaculele diabolice, ei sunt vectorii care corup copiii, societatea, ei, care si-au vandut sufletul pt ceva banuti, promoveaza orice, sunt lgbtq friendly si de toate, astia demonicii si demonizati.
      De la ei porneste coruptia generatiei tinere

  8. Iertati-l pe ziarici ,a luat si el de la mafia lui Soros de-un covrig si un suc, habar n-are ce scrie saracul.

  9. Felicitari si respect pentru Victor Orban care este impotriva propagandei de poponari si drogati de la Whasington si pedofili de la Bruxelles

  10. Orban ataca UE? Sa ne bagam pl in rasa ta de jurnalist m.uist si in ursula si in colonizatorii americani!! Mue tuturor homosexualilor, tramvaielor, transexualilor

  11. Domnule Orban atata timp cat o sa fie cuc si pasarica in lume nu dispare familia traditionala ca asa se fac copii. Stati linistit domnu Orbant nu va schimba nimenia cucu cu forta. Astea sunt pure fantezii.

  12. Orban, Victor, nu Lucovid, ar trebui sa candideze la functia de Presedinte al Romaniei. Cu ideile sale absolut firesti, normale si necesare in toata societatea omeneasca, nu numai in Ungaria, cu siguranta ca va avea in Romania peste 40 % din voturile romanilor.
    Ca ce poti sa-i raspunzi unuia care a facut ca :
    „În Ungaria, nu numai că Guvernul a construit un zid fizic la frontiere și un zid financiar în jurul familiilor, dar a fost ridicat și un zid juridic pentru a proteja copiii de ideologia de gen care îi vizează”
    El este o speranta a cetatenilor normali din UE.
    El trebuie sa fie in viitor in locul de unde U. van der leyen ne vaccineaza cu apa de ploaie si de unde loveste in viitorul copiilor Europei.

  13. Si papa ce zice ca doar l ai ptimit cu onoruri el mai crede ca vezi ca din ce zice el nu prea poti sa iesi!!! Mai joci mult la doua capete doarr doar o sa calaresti si tu ungaria mare ca nu a existat niciodata.tu esti urmad celor care la unaniedouasute o ingrozit europa!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger