AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban ATACĂ din nou UE: "Un pitic care impune sancțiuni împotriva...

Viktor Orban ATACĂ din nou UE: „Un pitic care impune sancțiuni împotriva unui gigant – Rusia”

viktor orban

Viktor Orban consideră că politica de sancţiuni a Uniunii Europene împotriva Rusiei este „primitivă în execuţie şi catastrofală în efect”. El spune că Rusia a încasat în șase luni venituri din energie cât a încasat întreg anul trecut.

Orban a spus că o „politică adecvată de sancţiuni” ar fi oprit creşterea vertiginoasă a preţurilor la energie şi economiile europene nu s-ar confrunta cu falimentul.

Crede că UE „va pieri”

În cazul UE, „un pitic impune sancţiuni unui gigant şi piticul va pieri în efort”, a notat el.

El a cerut revizuirea sancţiunilor UE şi o reformă a aprovizionării cu energie astfel încât UE să obţină mai degrabă independenţa decât „pur şi simplu să-şi schimbe stăpânii” prin pivotare de la dependenţa faţă de Rusia la dependenţa de SUA.

„Europa ar trebui să poată „cumpăra energie, de exemplu, din America, Algeria, Qatar sau chiar Rusia”, a adăugat Orban.

Orban a lăudat-o pe Merkel

Prim-ministrul maghiar a rămas cu amintiri frumoase în urma colaborării cu Angela Merkel. „Ce a făcut Angela Merkel în momentul crizei din Crimeea a fost o capodoperă”, a declarat el, conform traducerii oficiale.

„Poate suna dur, dar speranţa pentru pace se numeşte Donald Trump”, a conchis el.

author avatar
Andrei Ștefan
688 afisari

13 COMENTARII

  1. O diferenta astronomic-incalculabila intre acest CONDUCATOR si molia de la trei coceni…

  2. Așa vorbește un om realist, fără fumuri și tâmpenii prin cap. Foarte bine spus, Viktor Orban!

  3. Trebuie sa recunoastem, oricat nu i-am iubi pe boangheni, Orban asta al lor este un conducator care stie ce e bine pt poporul care l-a votat si procedeaza in consecinta. Am ajuns sa-i invidiem pe unguri, fi-r-ar sa fie.

    • Ai fost recent in Hungary? Eu am fost. Sa-i vezi pe unguri in ce hal au ajuns. Jerpeliti si vai de ei.

  4. Bravo, bai Orban, nu uita sa le ii dai la pitikul cocainoman din Kievul nazist-banderist numai banane sa manance si gura lui in fiecare zi, pana nu mai poate de vitamine 🙂 Ha ha ha 🙂 Vedeti, asta inseamna sa ai sange in isntalatie, nu ca dulapul de la 3coceni, care lasa trupele de ocupatie amerloce si frankofone sa ii ocupe colonie esuata semi-bananiera 🙂 Hai ca vine si iarna, sa vedem atunci cat o sa mai makane nazistii aia din Occidentul acela ateu, decadent si kurkubeist 🙂 Bai Orban, stii si tu cum e la Apocalipsa, scapa numai care poate 🙂

  5. Felicitari Victor Orban si mult respect mult succes in continuare si speram ca veti putea convince si gunoaiele penale si tradatori de la bucuresti sa fii patrioti romani

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger