AcasăȘTIRI EXTERNEViktor Orban, anunțul care dă fiori: Europa, deja în război cu Rusia!...

Viktor Orban, anunțul care dă fiori: Europa, deja în război cu Rusia! / Ce decizie va lua Ungaria

viktor orban

Viktor Orban a spus că Europa este „indirect în război cu Rusia”, în timp ce mai multe țări europene se angajează să trimită tancuri de luptă pentru a ajuta Ucraina să lupte împotriva invaziei Moscovei.

Premierul maghiar, care s-a întâlnit ultima dată cu preşedintele rus Vladimir Putin cu doar trei săptămâni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina la 24 februarie 2022, a estimat că războiul ar putea dura ani de zile.

De ce e deja Europa în război cu Rusia?

„Europa alunecă în război chiar în aceste minute, face un act de echilibristică foarte periculos. De fapt, deja sunt într-un război indirect cu Rusia”, a spus Viktor Orban într-un discurs în fața susținătorilor lui.

„A început cu căști… acum au ajuns să trimită tancuri, iar avioanele de luptă sunt pe listă. Curând vom auzi de așa-zise trupe de menținere a păcii”, a mai zis Orban.

Ţine la statutul de membru NATO

Liderul de la Budapesta a recunoscut că a fi membră NATO este „vital” pentru Ungaria, dar a declarat că guvernul său nu va trimite arme în Ucraina şi nici nu va rupe relaţiile economice cu Moscova. El a criticat din nou sancţiunile UE, pentru că au afectat economia ungară.

Orban a mai spus și că pozițiile Poloniei și statelor baltice față de război sunt de înțeles, dar că conflictul s-ar fi desfășurat diferit dacă Rusia ar fi primit o garanție că Ucraina nu va fi primită în NATO.

author avatar
Andrei Ștefan
751 afisari

3 COMENTARII

  1. Hungurul Victor Orban are PERFECTA DERPTATE !!. Razboiul din Ucraina este intre evreii khazai si rusia,in care UE este o victima colaterala a Comunitatii Evreiesti Mondiale din USA,pentru infintarea statului Marele Israel-2 in Europa,la care au accesat si evreii askenazi si sefarzi (originali).

  2. Știe Viktor Orban ce face. Deocamdată NATO s-a transformat din luna aceasta într-o coaliție de voluntari. La Bruxeles s-au schimbat multe lucruri ale alianței. De aici înainte NATO poate intra în război fără activarea articolului 5, adică fără ca vreunul dintre membrii săi să fi fost agresat de o terță țară. Adică pentru că așa are chef NATO pentru că i s-a pus pata pe cineva. În plus, decizia de a intra în război nu mai trebuie aprobată cu unanimitate ci cu majoritate simplă. Aceste schimbări spun multe despre ce urmează să ne cadă în cap foarte curând.

  3. Nebunia DEMANTA a lui Joe Biden trebuie STOPATA, altfel Europa va fi distrusa de un razboi fara limite. Joe Biden la 80 de ani este un bosorog-psiho.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger