AcasăȘTIRI EXTERNEVideo șocant. Un puști la volan îl strivește pe un bărbat aflat...

Video șocant. Un puști la volan îl strivește pe un bărbat aflat în scaun cu rotile

Un adolescent din Texas, SUA, a fost arestat după ce a fost surprins într-o înregistrare video șocantă în timp ce a călcat cu mașina un bărbat cu handicap și apoi a plecat fără să-l ajute.

Pablo Antonio Avila-Banagas, în vârstă de 17 ani, a fost încarcerat în închisoarea din comitatul Travis, fiind acuzat de rănirea unei persoane cu handicap neoprirea și neacordarea de ajutor și deținerea ilegală a unei arme de foc.

Îi făcuse semn să încetinească

Departamentul de poliție din Austin a publicat imagini de supraveghere ale incidentului, care a avut loc cu puțin timp înainte de ora 10.00, pe 3 septembrie, într-o parcare de pe North Lamar Boulevard, infrormează New York Post.

În filmare, se poate vedea un bărbat într-un scaun cu rotile care traversează încet o parcare. Când un pick-up alb intră cu viteză în cadru, bărbatul poate fi văzut făcând semn șoferului să încetinească înainte de a fi lovit și târât pe drumul principal.

Deși șoferul autovehiculului a plecat în viteză, un camion al Departamentului de Pompieri din Austin care trecea prin zonă a văzut accidentul și a oprit imediat pentru a acorda ajutor. Victima a fost transportată de serviciile de urgență cu răni care îi puneau viața în pericol. Ancheta politiei este în curs de desfășurare.

author avatar
Tudor Borcea