AcasăȘTIRI EXTERNEVIDEO - Peste 340 de migranți, inclusiv 103 minori, găsiți într-o remorcă...

VIDEO – Peste 340 de migranți, inclusiv 103 minori, găsiți într-o remorcă de camion, în Mexic

sursa foto: Twitter/SinEmbargo

Imagini impresionante vin din Mexic. Sute de oameni – migranți – au fost găsiți într-o remorcă. Din primele informații, printre ei se aflau și copii.

Peste 340 de persoane, între care 103 minori neînsoțiți, au fost găsite de către oficialii mexicani într-o remorcă de camion abandonată în statul Veracruz, notează BBC.

Migranții erau din Guatemala, Honduras, El Salvador și Ecuador. În total, au fost găsite 343 de persoane în respectivul vehicul, duminică noapte, a anunțat Institutul Naţional de Migraţie (INM) din Mexic. Conform site-ului citat, aceștia au fost găsiți pe o rută obițnuită folosită pentru a duce migranții la granița cu SUA.

O fotografie distribuită de INM a scos la iveală sticle de plastic și gunoaie împrăştiate pe podeaua remorcii. Migranții vor fi îngrijiți de serviciile sociale mexicane până când se va decide statutul lor.

Din detaliile aflate în acest caz reiese că remorca avea ventilatoare şi orificii de ventilaţie, potrivit declarațiilor oficialilor. Nu se știe unde se află șoferul.

Mai multe imagini cu momentul în care a fost deschisă ușa remorcii camionului au fost postate pe rețelele de socializare. Imaginile surprind și momentele în care persoanele încep să coboare, rând pe rând.

author avatar
Andrei Coman
129 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger