AcasăȘTIRI EXTERNEVIDEO Jurnalist american împușcat mortal în timp ce relata în direct despre...

VIDEO Jurnalist american împușcat mortal în timp ce relata în direct despre o crimă. În atac a murit și o fetiță de 9 ani

politia

Un bărbat înarmat a deschis focul împotriva a doi jurnalişti de televiziune care relatau miercuri în direct despre o crimă într-o suburbie a oraşului Orlando, Florida.

Un reporter a murit, iar celălalt jurnalist a fost rănit și transportat de urgență la spital. Atacatorul a deschis focul și asupra unei femei și a fetiței acesteia care se aflau în apropiere. Copila în vârstă de 9 ani a murit.

Criminalul a fost prins de polițiști

Șeriful din Orange County, John Mina, a declarat în timpul unei conferințe de presă că l-au reținut pe Keith Melvin Moses, în vârstă de 19 ani, despre care cred că este responsabil pentru ambele împușcături din cartierul din zona Orlando.

Keith Melvin Moses, suspectul reținut, are antecedente penale, ce includ acuzații de agresiune cu o armă mortală sau tâlhărie, a mai spus șeriful.

Mina a spus că încă nu se cunoaște motivul pentru care suspectul a deschis focul. „Suspectul nu spune prea multe în acest moment. Nu este clar dacă știa că sunt de la presă sau nu. Încă încercăm să rezolvăm toate aceste lucruri”, a precizat șeriful din Orange County.

Acesta a mai spus a spus că vehiculul echipei Spectrum News 13 nu arăta ca o mașină tipică a unui canal de știri, cu însemnele postului TV.

Potrivit martorilor, un bărbat s-a apropiat de mașina echipei de la Spectrum News 13 mai și a deschis focul, împușcându-i pe cei doi reporteri aflați înăuntru. Suspectul a intrat apoi într-o casă din apropiere și a împușcat o mamă și pe fiica ei de nouă ani, ucigându-o pe aceasta din urmă.

author avatar
Andreea Vlad
424 afisari

12 COMENTARII

  1. De ce trebuia arestata ceoara? Pac, pac si ai rezolvat problema, nu-l mai pazesti, nu-i mai dai mancare, caldura, asternuturi curate, lumina, etc. Doar 2 metri de pamant deasupra.

  2. Politicienii americani vor gandi un plan de reducere a criminalitatii armate.

  3. Tara crimelor ,drogurilor ,armelor ,pedofililor ,transgenders si pupunarilor ,Slava coccainna si herroinna

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger