AcasăȘTIRI EXTERNEVIDEO exploziv. Fauci, la taifas despre virusuri din China și vaccinuri!

VIDEO exploziv. Fauci, la taifas despre virusuri din China și vaccinuri!

VIDEO exploziv. Fauci, la taifas despre virusuri din China și vaccinuri!VIDEO exploziv. Fauci, la taifas despre virusuri din China și vaccinuri! / Sursa FOTO: pe.com

Dr. Anthony Fauci și înalți oficiali din sistemul medical american sunt, din nou, protagoniștii unei filmări controversate. De data aceasta, imaginile îl arată pe arafatul americanilor vorbind despre un virusuri din China și vaccinare universală. Totul se întâmplă în octombrie 2019, nu cu mult înainte de debutul (oficial) al pandemiei Covid-19. Coincidență sau nu, tot atunci Congresul SUA dă undă verde pentru utilizarea vaccinurile mRNA și introduce modificări importante în legislația din domeniu.

Comentariile lui Fauci au fost făcute la o reuniune a cercetătorilor în medicină, iar subiectul central era vaccinarea antigripală. Presa din State a preluat imediat subiectul dezvăluit de portalul C-Span, iar declarațiile au fost întoarse pe toate fețele.

Vaccin antigripal universal sau vaccinare universală?

Mulți americani sunt de părere că, în fapt, Fauci a „complotat” pentru pregătirea vaccinării obligatorii a populației, în timp ce alții susțin că, în realitate, șeful NIAID face referire în înregistrarea respectivă la un vaccin antigripal universal, care poate oferi o protecție de lungă durată împotriva mai multor tulpini de gripă, astfel eliminându-se necesitatea vaccinurilor antigripale anuale.

Subiectul s-a rostogolit rapid în presă și social-media, fiind intens dezbătut pe rețelele Facebook și Twitter. Cei mai mulți trag concluzia că filmarea îi arată pe înalți oficiali ai Departamentului federal de Sănătate și Servicii Umane (printre care dr. Rick Bright, renumit imunolog și expert în vaccinuri) punând la cale povestea debutului pandemiei Covid-19. Majoritatea titlurilor sunt de genul „Video exploziv cu Fauci și alți oficiali din Sănătate care complotează pentru un nou virus al gripei aviare, care va impune vaccinarea antigripală obligatorie”.

Explicațiile NIAID

Tabăra Fauci se apără, afirmând că expresia „vaccin antigripal universal” vizează crearea unui vaccin cu protecție de lungă durată împotriva mai multor tulpini de gripă. „Un obiectiv cheie al programului de cercetare a gripei demarat NIAID este dezvoltarea unui vaccin antigripal universal sau a unui vaccin care oferă o protecție robustă și de lungă durată împotriva mai multor subtipuri de gripă. Un astfel de vaccin ar elimina necesitatea actualizării și administrării vaccinului antigripal sezonier în fiecare an și ar putea oferi protecție împotriva tulpinilor gripale nou apărute, inclusiv a celor care ar putea provoca o pandemie de gripă”, precizează NIAID într-un comunicat.

Congresul SUA, mutare înainte de startul pandemiei

Și, totuși, tot mai multe elemente ies la iveală și arată că povestea pandemiei Covid-19 a fost scrisă înainte să fie făcut public focarul din Wuhan. Coincidență sau nu, dar pe final de 2019 Congresul SUA a dat undă verde pentru utilizarea vaccinurilor mRNA, o schimbare majoră în legislație venită chiar în pragul izbucnirii unei pandemii de coronavirus.

Life Site News dezvăluie că Executivul federal a schimbat definiția produsului biologic în legile care reglementează etichetarea vaccinurilor, precum și autorizarea utilizării de urgență și aprobarea acestuia. Din decembrie 2019, la ordinul Congresului SUA, vaccinurile au fost etichetate drept „produse biologice”.

Fără această modificare legislativă, vaccinurile de tip mRNA (Pfizer, Moderna) ar fi fost interzise în prezent! Și, evident, politicienilor și corporațiilor le-ar fi fost imposibil să impună obligativitatea „imunizării” colective cu substanțe mRNA, de vreme ce aceste seruri nu erau etichetate ca vaccinuri, ci simple medicamente.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor