AcasăȘTIRI EXTERNEVIDEO. Carambol de proporții, cu peste 200 de autovehicule, în China. Un...

VIDEO. Carambol de proporții, cu peste 200 de autovehicule, în China. Un om a murit/Imagini de la fața locului

(sursa foto: captură Twitter)

O coliziune în lanț, în care au fost implicate un număr impresionant de mașini, s-a produs miercuri pe un pod din China. Imagini care dezvăluie proporțiile carambolului, produs din cauza ceții dense, au apărut pe rețelele de socializare.

O persoană a murit, după ce peste 200 de autovehicule au fost implicate într-o coliziune în lanţ produsă pe un pod din oraşul chinez Zhengzhou, au anunțat echipele de intervenţie şi postul public de televiziune CCTV, potrivit Reuters. Totul s-a întâmplat pe podul Zhengxin Huanghe, în condiții de ceață densă.

În imaginile apărute pe rețelele de socializare pot fi văzute autoturisme și camioane avariate și îngrămădite una peste alta.

Mărturie de la fața locului: „E prea înfricoşător”

Nu se cunoaște deocamdată numărul exact al răniților. Potrivit presei de stat, numeroase persoane rănite au rămas blocate în autovehicule. Salvatorii au intervenit la fața locului. Departamentul de pompieri a trimis nu mai puțin de 11 autospeciale și 66 de pompieri pentru a ajuta la fața locului.

„Este prea înfricoşător. E plin de oameni aici, nu cred că putem coborî de pe pod”, poate fi auzită o persoană, într-o înregistrare video, conform sursei citate.

Imaginile surprinse miercuri dimineață și postate pe rețelele de socializare, îndeosebi pe Twitter, arată proporțiile coliziunii în lanț de pe podul din China. De altfel, într-o înregistrare făcută dintr-o mașină se aud claxoane și se poate vedea cum un autoturism lovește o dubiță. În unele cazuri, avariile suferite de autoturismele implicate în carambol sunt de proporții însemnate.

De asemenea, din imagini se poate observa faptul că la fața locului ajunseseră echipaje de poliție și de ambulanță.


author avatar
Andrei Coman
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger