Cauta

Victoria lui Donald Trump. S-a întors pe Facebook şi YouTube, la 2 ani distanţă de la asaltul asupra Capitoliului (VIDEO)

Victoria lui Donald Trump. S-a întors pe Facebook şi YouTube, la 2 ani distanţă de la asaltul asupra Capitoliului

Donald Trump a repurtat o mare victorie în mediul online. Fostul preşedinte SUA a postat, vineri, pe Facebook și YouTube pentru prima dată de la suspendarea sa în urmă cu doi ani, în urma asaltului asupra Capitoliului.

„M-am întors!”, a scris fostul președinte republican, care își dorește un al doilea mandat în 2024.

Facebook şi YouTube au ridicat restricţiile

Donald Trump are 34 de milioane de abonaţi pe Facebook şi peste 2,6 milioane pe YouTube. YouTube, deținut de Alphabet Inc, a anunțat vineri că a ridicat restricțiile asupra canalului fostului președinte american Donald Trump, după o suspendare de peste doi ani, în urma revoltei de la Capitol Hill din 6 ianuarie 2021.

Vineri mai devreme, platforma de streaming video YouTube a anunţat că pune capăt suspendării. Meta, compania-mamă a Facebook şi Instagram, a făcut un anunţ similar la sfârşitul lui ianuarie.

I'M BACK!

„Începând de astăzi, canalul +Donald J. Trump+ nu mai este supus restricţiilor”, a scris YouTube pe Twitter. Republicanul în vârstă de 76 de ani a fost interzis de pe principalele reţele sociale principale în ianuarie 2021, în timp ce era încă în funcţie, pentru că şi-a încurajat partizanii în cursul atacului asupra Congresului la Washington.

De ce a fost Trump suspendat?

Republicanul în vârstă de 76 de ani a fost interzis de pe principalele reţele sociale principale în ianuarie 2021, în timp ce era încă în funcţie, pentru că şi-a încurajat partizanii în cursul atacului asupra Congresului la Washington.

La 6 ianuarie în acel an an, mii de partizani ai săi convinşi că alegerile din 2020 au fost afectate de fraudă, în ciuda numeroaselor dovezi contrare, au atacat Capitoliul în încercarea de a împiedica certificarea alegerii lui Joe Biden.

Trump are acum acces la vehicule cheie pentru strângerea de fonduri politice și posibilitatea de a ajunge la cei 146 de milioane de urmăritori ai săi combinați pe cele trei platforme tehnologice majore, în timp ce va candida din nou la președinție în 2024.

Ultimele stiri

  • VIDEO Ciolacu, mesaj pentru bugetarii nemulțumiți: „Sunt angajați care protestează susținând că muncesc prea mult pentru 1000 și ceva de euro pe lună”
  • Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO
  • Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri
  • Drumul Expres Pitești – Craiova, Centura Capitalei și Autostrada Moldovei, marile proiecte care vor crește economia României chiar din acest an
  • Revitalizarea economică a județelor Moldovei, prioritate strategică pentru PSD
  • A dat în judecată „Marius Nasta” după ce i-au scos un plămân. A câştigat 150.000 euro în Instanţă, dar răspunsul Institutului – halucinant
  • Accidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul” – VIDEO
  • Străzile din Bucureşti, mai nesigure decât cele din Bronx. Mărturia femeii atacate, din senin, de un bărbat, în Sectorul 2 (VIDEO)
  • Criteriul în funcţie de care se modifică data la care ieşi la pensie. Iată cum îţi calculezi ziua precisă în care te retragi din câmpul muncii!
  • O nouă pomană electorală în 2024. Ce a anunţat ministrul Agriculturii poate fi, de fapt, o lovitură majoră pentru producătorii din România
  • Exit mobile version