AcasăȘTIRI EXTERNEVicepreşedintele Lukoil s-a sinucis. Ravil Maganov s-a aruncat de la fereastra unui...

Vicepreşedintele Lukoil s-a sinucis. Ravil Maganov s-a aruncat de la fereastra unui spital din Moscova

Vicepreşedintele Lukoil s-a sinucis. Ravil Maganov s-a aruncat de la fereastra unui spital din Moscova

Ravil Maganov, seful consiliului de administrație și prim-vicepreședinte executiv al gigantului petrolier Lukoil, a murit joi, 1 august.

Acesta a căzut de la fereastra Spitalului Clinic Central al Administrației Prezidențiale din Moscova, unde era internat cu o serie de probleme cardiace.

Ravil Maganov era internat cu probleme la inimă

„Președintele Consiliului de Administrație al Lukoil a murit ca urmare a căderii de la fereastra spitalului din Moscova. Ravil Maganov, în vârstă de 67 de ani, a fost tratat într-o secție de la etajul 6”, a transmis Ria Novosti pe canalele sale de social media.

Ravil Maganov a căzut de la etajul 6

Incidentul s-a produs în jurul orei 7.30, după ce managerul de top de la Lukoil a căzut de la o fereastră situată la etajul al șaselea.

Decesul a fost cauzat de rănile suferite în urma căderii. Una dintre variantele luate în calcul este sinuciderea, afirmă surse din rândul anchetatorilor.

Relații puternice în industria petrolieră rusească

În 2019, președintele Vladimir Putin l-a decorat pe Maganov cu Ordinul de Merit Aleksandr Nevski, cu care sunt răsplătiți funcționarii publici cu o activitate de cel puțin 20 de ani.

Pe lângă poziția pe care o ocupa în cadrul Lukoil, trebuie precizat că Ravil Mganov avea relații puternice în industria petrolieră rusească, fiind fratele CEO-ului Tatneft, una dintre cele mai mari companii petroliere din Rusia.

author avatar
Andreea Vlad
657 afisari

8 COMENTARII

  1. Abia acum aveți știrea sau nu verificați ce scrieți? Ați scris ” A murit joi 1 august.”

  2. Că a căzut e clar, gravitația e o lege. Dar ce căuta în afara clădirii? Orice șut în cur e un pas înainte. În cazul ăsta, cine o fi cu șutul?? Ghici…..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger