AcasăȘTIRI EXTERNEViaţa lui Joe Biden, în pericol? Un pod din Pittsburgh s-a prăbușit...

Viaţa lui Joe Biden, în pericol? Un pod din Pittsburgh s-a prăbușit fix înainte să treacă liderul american pe-acolo (VIDEO)

Pittsburgh podViaţa lui Joe Biden, în pericol? Un pod din Pittsburgh s-a prăbușit fix înainte să treacă liderul american pe-acolo

Un pod rutier din Pittsburgh s-a prăbuşit cu dooar câteva ore înainte ca preşedintele Joe Biden să viziteze orașul pentru a discuta despre consolidarea infrastructurii. 10 persoane au fost rănite ușor. S-a întâmplat vineri.

O secţiune a podului plin de zăpadă s-a prăbuşit într-o vale împădurită.

Joe Biden va urma planul iniţial

Incidentul a avut loc la 6,5 kilometri distanță de locul unde Biden trebuia să țină un discurs pe tema infrastructurii. Preşedintele american va merge în continuare în vizită, în ciuda acestui eveniment neplăcut.

Incidentul este şi un argument pentru cererea lui Biden de investiţii substanţiale pentru modernizarea podurilor, autostrăzilor şi altor obiective de infrastructură din SUA.

Liderul de la Casa Albă consideră aceste investiţii un pas vital în asigurarea sănătăţii pe termen lung a economiei americane, împreună cu revitalizarea producţiei şi soluţionarea crizelor din lanţul de alimentare.

SUA suferă la capitolul infrastructură

Un autobuz a rămas blocat pe pod, dar pasagerii și șoferul au scăpat teferi. Structura a fost evaluată ultima dată în septembrie, potrivit Departamentului de Pompieri din Pittsburgh.

Datele Departamentului pentru Transporturi din Statele Unite arată că doar în statul Pennsylvania sunt peste 3.000 de poduri într-o stare precară.

author avatar
Andrei Ștefan
540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger