AcasăȘTIRI EXTERNERĂZBOI ÎN UCRAINA. Vezi AICI cum înaintează Armata Roșie în Donbas şi...

RĂZBOI ÎN UCRAINA. Vezi AICI cum înaintează Armata Roșie în Donbas şi unde se află în fiecare moment! LIVE cu mișcările de trupe ale Rusiei

putin hartaVezi AICI cum înaintează trupele ruseşti în Ucraina şi unde se află îjn fiecare moment! Până unde au ajuns soldaţii Moscovei

Decretele prin care Rusia a recunoscut independența regiunilor separatiste din estul Ucrainei sunt identice cu cele prin care a recunoscut și alte state fictive similare, precum Osetia de Sud și Abhazia, în 2008, spune ambasadorul Ucrainei la ONU, Serghei Kislița, în reuniunea Consiliului de Securitate care a avut loc în noaptea de luni spre marți, conform presei locale ucrainene.

Diplomatul ucrainean a arătat copii ale acestor decrete, pentru a demonstra că documentele sunt identice.

Kremlinul copiază literalmente decretele cu privire la Georgia din 2008. Niciun fel de creativitate. Cuvânt cu cuvânt, copy-paste. Aparatul xerox de la Kremlin funcţionează foarte bine”, a declarat Kisliţa.

Vezi AICI cum înaintează ruşii în Ucraina!

Ruşii pot fi urmăriţi pe o hartă online

O hartă online cu date despre mișcările trupelor ruse de-a lungul graniței cu Ucraina a fost creată de specialiștii IT de la Kiev. Aşadar, sateliţii ne ajută să urmărim fiecare pas ai soldaţilor.

Serviciul preia date de la operatorii de sateliți europeni, le analizează și pune semne pe hartă cu pozițiile actuale ale rușilor. Programul ține cont de dinamica acestora.

Pe această hartă interactivă, se poate observa unde sunt amplasate trupele, iar la un simplu click pe acestea se deschid imagini din satelit. Proiectul este în curs de îmbunătățire. Autorii hărții lucrează la calitatea imaginilor și la îmbunătățirea interfeței, cu implicarea ulterioară a analiștilor și moderatorilor.

Putin pretinde că ajută Ucraina

Vladimir Putin a trimis spre ratificare în Duma de Stat aşa-numitele „tratate de prietenie, cooperare şi ajutor reciproc” între Rusia şi „republicile populare” Doneţk şi Lugansk. Preşedintele Dumei a înaintat documentele spre avizare comisiilor de profil ale Camerei inferioare ruse.

După cum rezultă din textul documentului, acordurile Rusiei cu DNR şi LNR privind asistenţa reciprocă vor fi încheiate pe o perioadă de zece ani.

Dar „valabilitatea lor va fi prelungită automat la fiecare cinci ani dacă niciuna dintre părţi nu îşi declară prin notificare scrisă dorinţa de a rezilia” acordul „cu cel puţin şase luni înainte de expirare”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.397 afisari

3 COMENTARII

  1. Hai analfabetilor, ziceti, ati tot umplut latrina asta cu imbecilitati , acum mucles ? Atit, nu mai avezi neuroni, aia doi i-ati ars cu timpenii si acum, normal, dormiti ! Cind rusii or sa ajunga la bratul Dunarii, adica peste mal de Galati, o sa amutiti de tot ! Nu o sa realizati niciodata de ce e in stare actuala Rusie, cit de parsiva si hulpava este ! Sau deja sinteti in Spania la plaja , patriotilor !!?

  2. Slava lui Putin!!!!!
    In gaura de iepure beat o sa va ascundeti cand or’ intra rusii peste voi, derbedei promarxistieuropeni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger