AcasăȘTIRI EXTERNEVeşti proaste pentru Ucraina în 2024! Concluzia pesimistă a venit chiar de...

Veşti proaste pentru Ucraina în 2024! Concluzia pesimistă a venit chiar de la Washington

Ajutorul millitar american este crucial pentru armata ucraineană, deoarece Rusia și-a orientat bugetul și economia către efortul de război

S-a schimat strategia americanilor, în războiul din Ucraina. Planul Washington-ului nu mai este acum ca armata lui Zelenski să recucerească teritoriile pierdute, ci să împiedice Rusia să avanseze.

Obiectivul pe termen lung va fi consolidarea forţei de luptă şi a economiei de la Kiev.

Ucraina, susţinută de 35 de ţări

Planificarea noii strategii de la Washington face parte dintr-un efort multilateral al celor aproape 35 de ţări care susţin Ucraina promiţându-i sprijin economic şi de securitate pe termen lung.

Dar succesul strategiei depinde aproape în întregime de Statele Unite, de departe cel mai mare donator de bani şi echipamente al Ucrainei şi coordonatorul efortului multilateral.

Ajutorul SUA, oprit de victoria lui Trump?

Nu am supravieţui fără sprijinul SUA, este un fapt real”, a declarat Zelenski într-un interviu televizat săptămâna trecută.

Nu întâmplător, a declarat un oficial american, speranţa este că promisiunea pe termen lung – presupunând, din nou, că va fi acceptată de Congres – va fi, de asemenea, o asigurare pentru Ucraina, „cu ochii la viitor”, în eventualitatea că fostul preşedinte Donald Trump câştigă Casa Albă.

Speranţa Occidentului pentru 2024 este că Ucraina va evita să piardă mai mult teritoriu decât a cincea parte din ţară ocupată acum de Rusia.

America a închis robinetul?

Statele Unite au anunțat oficial că au rămas fără bani pentru Ucraina și nu vor mai putea trimite muniția și rachetele pe care Zelenski le-a cerut.

La reuniunea lunară a grupului de sprijin pentru Ucraina – o găselniță a Casei Albe menită a mai stoarce bani de la fraieri pentru puternicul complet industrial militar din SUA -, americanii au venit „cu mâinile goale”.

Mai multe detalii, AICI!

author avatar
Andrei Ștefan
1.005 afisari

6 COMENTARII

  1. Acest final al războiului se cunoaște de acum doi ani, dar din multe motive , nu neapărat pragmatice, așa cum ne place să-i caracterizăm pe americani, acesta a fost continuat 2 ani, cu sute de mii de victime, de o parte și de alta, cu distrugeri materiale greu de cuantificat, și cu implicații politico-economico-militaro-sociale la fel de greu de socotit, și nu numai pentru Ucraina ci și Europa cea obedientă în fața bossului de peste baltă. Și de ce ?. Pentru a-și satisface unii orgoliile – Actorașul&gașca, Biden și a-i lui ?. Să slăbească Rusia ?. Istoria ne arată că de fiecare dată când Rusia a fost pe marginea prăpastiei a renăscut ca celebra pasăre. Chiar recent, după prăpădul făcut de Elțîn, Rusia și-a revenit, miraculos, în nici două decenii, făcând față neașteptat de bine manevrelor americane, care voiau să dispară ca țară cât de cât importantă. Grav este că nu sunt convins că măcar acum, să se trezească implicații la realitate, până ce lucrurile nu vor deveni și mai grave.

  2. zelenski este un rus fara 7 ani de acasa care s-a luat la tranta cu frate-su rus mai mare.
    si pentru ca este foarte ambitios la bataie si totodata razvratit si needucat, zelenski o s-o ia pe coaja potrivit ambițiilor sale atent lustruite de doi senili. o senila ursulla de aproape si alt senil biden de peste ocean.
    chiar daca i-a chemat in ajutor pe cocalarii de varsta lui, or s-o ia pe coajă cu toții pentru ca fratele rus mai mare e campion la judo.
    campion de talie mondiala. si foarte rabdator până acum.
    chiar daca va ajunge sa fie spanzurat pentru tradare, pentru ca da este irecuperabil, zelenski poate crăpa mândru că s-a bătut cu un campion.
    din pacate, erau frati.
    dar asta se intampla când slujesti lui lucifer, de el ai parte.

  3. „Ucraina susținută de 35 de țări”…cum? Cât timp iei bătaie poți fi susținut de tot globul dacă e numai simbolic. Și în viitorul apropiat probabil și cuvântul „simbolic” va avea alte conotații referitor la Ucraina.

  4. Daca partenerul lor strategic nu-i mai ajuta, vor face bani din graunte. Si cine sunt prostii care isi pun pielea la bataie pentru un perdant?

  5. POLITICA AMERICANA A LUI BIDEN A FOST O CACIALMA , PROSTUL A FOST ZELINSKY CARE A PARIAT TOTUL !.
    ZELINSKY NU-I O CAPACITATE !,E UN SIMPLU CIRCAR ARUNCAT IN ARENA , ROLUL LUI ZELINSKY A LUAT SFARSIT ,AMERICANII IL FLUIERA !,
    UCRAINIENII IL HUIDUIE !!,I-A LASAT IN DRUM ,FARA CASE , CU SUTE DE MII DE MORTI ,CU ECONOMIA DISTRUSA,CU PAMANTUL VANDUT AMERICANILOR SI IN PLUS DATORI PENTRU TODEAUNA CELOR CARE I-AU IMPINS LA RAZBOI CU RUSII.
    RAZBOIUL FRATICID VA LASA RANI PENTRU MULTE GENERATII , VOR DORMI CU DUSMANUL IN PAT !,VOR STA CU DUSMANUL LA MASA !,VOR IMPARTI PE VECI ACEEASI SOARTA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger