AcasăȘTIRI EXTERNEȘoc la Casa Albă! Procurorul general al SUA îi întoarce spatele lui...

Șoc la Casa Albă! Procurorul general al SUA îi întoarce spatele lui Trump!

Vestea pe care Donald Trump nu voia să o audă vine chiar de la procurorul general al SUA (foto: captură video Twitter)

Donald Trump încasează o nouă lovitură. Acuzațiile venite din direcția taberei președintelui în exercițiu al Statelor Unite, care nu acceptă înfrângerea în cursa pentru Casa Albă, la alegerile de luna trecută, nu își găsesc fundament, după verificările care s-au făcut.

Departamentul de Justiție nu a găsit dovezi care să susțină acuzațiile de fraudă pe scară largă care ar fi putut schimba rezultatul alegerilor prezidențiale de luna trecută, a anunțat procurorul general al Statelor Unite, William Barr, pentru Associated Press, citat de site-ul CNN. ”Până în prezent, nu am văzut fraude la o scară care ar fi putut da un rezultat diferit la alegeri”, a afirmat Barr.

Atât Departamentul Justiției, cât și Departamentul pentru Securitate Internă au analizat acuzațiile de fraudă, care – din câte arată cele mai recente concluzii anunțate oficial – nu se susțin. ”A existat o acuzație că ar fi existat o fraudă sistemică și anume că mașinile de numărat au fost programate pentru a distorsiona rezultatele alegerilor. Departamentul Justiției și Departamentul pentru Securitate Internă au analizat acest lucru și, până acum, nu am văzut nimic care să demonstreze acest lucru”, a completat oficialul care, înainte de alegeri, a susținut afirmațiile președintelui în exercițiu Donald Trump potrivit cărora votul prin corespondență nu e sigur, remarcă sursa citată.

Ce ceruse Barr

Luna trecută, Trump reacționa pe Twitter la decizia lui Barr de a se face verificări, trimițând la un material de presă în care se făcea referire la acest subiect. ”Acum că votul s-a încheiat, este imperativ ca poporul american să aibă încredere că alegerile noastre s-au desfășurat în așa fel încât rezultatele să reflecte cu exactitate voința alegătorilor”, se precizează în documentul în cauză, prezentat la acel moment de breitbart.com.

”Vă autorizez să investigaţi acuzaţii substanţiale de nereguli privind voturile sau numărarea buletinelor de vot înainte de certificarea alegerilor în jurisdicţiile dumneavoastră, în anumite cazuri”, se mai mențioa în documentul în urma căruia s-au declanșat verificările.

Echipa de campanie a lui Donald Trump a contestat rezultatele obţinute de candidatul democrat Joe Biden în mai multe state, în principal în Pennsylvania şi Nevada.

author avatar
Andrei Coman
403 afisari

4 COMENTARII

  1. Există nenumărate declarații scrise, legale (sub jurământ) ale participanților la numărătoarea voturilor – și nu republicani, neapărat – care atestă fraudarea masivă a voturilor. Barr e un trădător. Numai un om nebun poate crede că a câștigat Biden, care nici campanie nu și-a făcut iar atunci când mai ieșea din bârlog (buncăr) abia dacă umplea o parcare. Oare de ce l-o fi luat gura pe dinainte când s-a adresat americanilor, spunând ” I don’t need your votes to win ”? ” DOMINION ” – pe lângă hoții din secțiile de votare (respectiv unde soseau voturile ” by mail ”) vă spune ceva? Sunteți ziariști sau doar răspândaci?

  2. Barr nu a iesit de capul lui să vorbească. Și asta când? după atacul armatei americane asupra bazei cu serverele CIA din Germania. Citiți materialul preluat și redat de Justitiarul:„Se confirmă raidul Armatei americane la Frankfurt împotriva fermei de servere CIA: 5 militari americani uciși!”. Așa cum afirmă autorul articolului, a fost prima operațiune, de la Kennedy și până în prezent, de care CIA nu a știut, președintele fiind informat direct de către noul ministru al apărării. Este simplu de înțeles, în contextul desfășurării evenimentelor, că Barr a făcut parte din planula anti Trump .Mă și mir că Trump nu l-a mirosit până acum. Este probabil ultima piesă grea aruncată în joc de forțele oculte. Se pare că Trump nu mai are decât opțiunea să lase armata sa facă ancheta până la capăt pentru că funcționarii civili ai statului sunt aproape toți compromisi. Dar s-ar putea lăsa cu acuzații grele, până la trădare și cu un scandal care poate zgudui temeliile statului american. Și poate nu numai atât. Rămâne de văzut care va fi opțiunea lui Trump.

  3. Eu cred că Barr joacă o diversiune pentru faultarea ocultei la fel cum a făcut și generalul Flynn când a acceptat să fie cal de bătaie pentru a-i deturna pe democrați de la atacurile frontale asupra lui Trump. Barr nu este nici idiot și nici influențabil și/sau șantajabil la vârsta lui.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger