AcasăȘTIRI EXTERNEVestea DIABOLICĂ a ruşilor după ce au ocupat Zaporojie: cum vor să...

Vestea DIABOLICĂ a ruşilor după ce au ocupat Zaporojie: cum vor să scoată bani de aici

Zaporojie centralaSe duc lupte grele în Ucraina pentru Centrala Nucleară Zaporojie, cea mai mare din Europa. Anunţul ruşilor este foarte grav!

Autorităţile de la Moscova au conceput un plan prin care să scoată bani din teritoriile ocupate în Ucraina. Ruşii intenționează să introducă impozite pentru afaceri în zonele pe care le-au cucerit în regiunea Zaporojie din sud.

„Codul fiscal a fost deja creat. Dar pentru prima lună, adică pentru iunie, am făcut cota de impozitare zero”, a spus Evgheni Balițki, șeful administrației provizorii instalate de ruși în zonele ocupate din Zaporojie.

Urmează impozit de 5% pe venituri și 10% pentru afacerişti

„De la 1 iulie vom avea impozit de 5% pe venituri și 10% pentru cei care se ocupă cu orice produs accizabil – alcool, țigări. Acesta este un sistem simplificat pe care l-am adoptat prin ordinul meu”, a mai zis acelaşi oficial rus.

El a mai precizat că inspectoratul fiscal, care include trei specialiști sosiți de la Moscova, lucrează deja și că firmele din zonă au fost „scutite” de obligația de a plăti taxe către Kiev.

Le-au „scos” paşapoarte ucrainenilor

Primele pașapoarte rusești destinate rezidenților din zonele ucrainene aflate sub ocupația trupelor Moscovei au ajuns la titularii lor, transmite presa internațională.

Anunțul privind distribuția documentelor a fost făcut de oficialii locali instalați de Moscova. Potrivit acestora, pașapoartele rusești au fost acordate în regiunile Herson și Zaporojie.

author avatar
Andrei Ștefan
687 afisari

2 COMENTARII

  1. asa, si unde e beleaua? la noi nu sunt impozite? nu trebuie bani ptr scoli, medicamente, etc? vreti ca la moldoveni sa plateasca rusii ptr ei cum platim noi ptr moldoveni?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger