AcasăȘTIRI EXTERNEVestea care îi dă emoții lui Meghan Markle. Are legătură cu sora...

Vestea care îi dă emoții lui Meghan Markle. Are legătură cu sora ei vitregă

Vestea care îi dă emoții lui Meghan Markle. Are legătură cu sora ei vitregă (sursa foto: copilul.ro)

O carte semnată de Samantha Markle, sora vitregă a soției tânărului fiu al Prințului Charles al Marii Britanii, Harry, urmează să fie lansată cât de curând.

Este vorba despre un volum de memorii, intitulat sugestiv „Jurnalul surorii prințesei Pushy, partea 1”, carte care se anunță a fi de interes pentru o bună parte a opiniei publice, mai ales în contextul în care, după cum se știe, cele două surori vitrege nu au tocmai o relație bună, Samantha nefiind prezentă, de altfel, de la nunta lui Meghan cu Harry.

Cartea semnată de Samantha Markle (56 de ani) ar urma să fie lansată până la finele acestei luni. Mai precis, pe 17 ianuarie, în Statele Unite, conform express.co.uk.

Lesne de înțeles, sora vitregă a lui Meghan Markle nu se așteaptă ca soția Prințului Harry să se bucure de tot ce se va regăsi în cele peste 300 de pagini ale volumului. ”Firesc, unele lucruri îi vor plăcea iar alte lucruri nu”, a povestit aceasta, citată de foxnews.com.

Promisiunea este că volumul va prezenta ”adevărul despre viața și familia ei”, din câte se menționează în prezentarea cărții.

Chiar și așa, Samantha a recunoscut că volumul a fost scris ținând cont de faptul că și ceilalți membri ai Familiei Regale britanice o vor citi. ”Cred că Familiei Regale îi va plăcea (cartea-n.n)”, a declarat sora vitregă a americancei în vârstă de 39 de ani. ”Sper că o vor găsi caldă, amuzantă, sinceră și cordială”, a completat autoarea.

Meghan si Samantha Markle sunt fiicele lui Thomas Markle Sr. – bărbatul cu care mama soției Prințului Harry, Doria Ragland, a fost măritată până în 1987.

author avatar
Andrei Coman