AcasăȘTIRI EXTERNEVeste șocantă! Actorul Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul din „General Hospital”, a...

Veste șocantă! Actorul Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul din „General Hospital”, a murit la 37 de ani

sursa foto: Deadline Hollywood/X

O veste cumplită a șocat lumea filmului! Actorul Johnny Wactor, cunoscut pentru rolul din „General Hospital”, a murit la doar 37 de ani.

Johnny Wactor, starul cunoscut cel mai bine pentru rolul său din serialul „General Hospital”, a murit după ce a fost împușcat în timpul unui presupus jaf în Los Angeles. Avea doar 37 de ani.

Mama sa, Scarlett, a confirmat moartea acestuia, pentru TMZ, notează The Guardian.

 

Departamentul de poliție din Los Angeles a confirmat ulterior că Wactor a fost împușcat în jurul orei 3 dimineața, sâmbătă, după ce a confruntat trei bărbați care ar fi încercat să fure convertorul catalitic de la un vehicul.


În acest caz a fost alertată poliția. Wactor a fost dus la un spital local, unde a fost declarat decesul. Suspecții au fugit de la fața locului într-un vehicul și nu au fost arestați, a anunțat poliția. Ancheta continuă, informează site-ul citat.


Agentul lui Wactor, David Shaul, a confirmat, de asemenea, moartea actorului, pentru Variety. „Johnny Wactor a fost un om spectaculos. Nu doar un actor talentat, dedicat meseriei sale, ci și un exemplu moral pentru toți cei care l-au cunoscut”, a transmis Shaul într-o declarație.

El a descris colaborarea cu Wactor ca pe un privilegiu: „Ar fi dat literalmente cămașa de pe el. După mai bine de un deceniu împreună, va lăsa un gol în inimile noastre pentru totdeauna”.

A apărut în peste 160 de episoade din „General Hospital”

Wactor s-a născut în 1986 în Charleston, Carolina de Sud. Între 2020 și 2022, Wactor a apărut în peste 160 de episoade din „General Hospital”, unde a interpretat personajul Brando Corbin.

General Hospital a emis o declarație duminică: „Întreaga familie General Hospital este devastată să afle despre moartea prematură a lui Johnny Wactor. A fost cu adevărat unic și o plăcere să lucrezi cu el în fiecare zi. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către cei dragi lui în această perioadă dificilă”.

author avatar
Andrei Coman