AcasăȘTIRI EXTERNEVeste-ŞOC de la Aleksander Lukașenko: "Putin o să ne îngroape pe toţi"

Veste-ŞOC de la Aleksander Lukașenko: „Putin o să ne îngroape pe toţi”

putin-Lukaşenko

Anunţ dezarmant pentru cei care sperau că Vladimir Putin este bolnav. După zvonurile cum că liderul de la Kremlin ar suferi de cancer în stare terminală, Aleksander Lukașenko a făcut public „buletinul medical” al prietenului său de la Moscova.

„Vladimir Putin este sănătos, întreg la minte şi într-o formă mai bună ca niciodată”, a spus Lukașenko.

A avertizat că Putin „ne îngroapă” pe toţi

Rusia a folosit Belarus ca punct de pregătire pentru invazia din Ucraina la 24 februarie. Liderii occidentali au sugerat că Putin a făcut o eroare de calcul costisitoare prin lansarea asaltului militar asupra Ucrainei, unde forţele ruseşti au suferit pierderi grele, iar avansul lor a stagnat în mare parte în ciuda superiorităţii lor aparente.

El şi cu mine nu ne-am întâlnit doar ca şefi de stat, suntem în relaţii de prietenie”, a declarat Lukaşenko, cel care a continuat: „Sunt absolut la curent cu toate detaliile sale, în măsura în care este posibil, atât de stat, cât şi personale”.

Prşedintele Belarusului a respins ideea că Putin, care are 69 de ani, nu se află la apogeul puterilor sale.

Occidentul, şi voi, ar trebui să vă scoateţi din cap această prostie, această ficţiune. Putin este absolut în formă, este mai în formă ca niciodată…

Este o persoană complet sănătoasă, sănătoasă, sănătoasă din punct de vedere fizic – este un atlet.

Aşa cum se spune aici – o să răcească după ce ne îngroapă pe toţi”, a declarat Aleksander Lukașenko.

author avatar
Andrei Ștefan
1.547 afisari

12 COMENTARII

  1. Esti un porc hastagist cumparat ieftin ,un parazit si o lichea care ai ales sa fii sluga fiindca nu iti place munca.Sa nu mai insulti niciodata un grad militar ,jigodie porcoasa si drogata.

  2. Asa ca pazeste-te de gropi Luka nu fi un prost de cazi in groapi ca prostu, dar nici nu sapa groapa altuia Luka tot ca ca sa nu cazi ca prostul prima în ea .
    FI DESTEPT.

  3. Pentru modul în care-și bate joc de senilitatea, lașitatea și prostia amerigganilor, jos pălăria în fața domnului Putin. Felicitări! Sănătate, înțelepciune și viață lungă în fruntea Russiei îi doresc domnului Putin.

  4. hmmmmmm,
    exprimare neferica IN CONTEXT!
    (putea sa spuna ca plua lu Putin va mai phoote mult….)
    (nu va mai ganditi la Bomba).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger