AcasăȘTIRI EXTERNEUPDATE Răzmeriță în Portland, după ce un tânăr care a UCIS doi...

UPDATE Răzmeriță în Portland, după ce un tânăr care a UCIS doi oameni a fost declarat nevinovat! Cum au motivat juraţii? (VIDEO)

Kyle RittenhouseVerdict controversat în SUA în cazul tânărului care a UCIS 2 oameni: nevinovat! Cum au motivat juraţii?

Kyle Rittenhouse, tânărul în vârstă de doar 18 ani judecat zilele acestea pentru că a împușcat trei persoane, dintre care două mortal, în timpul unor proteste din august 2020 din Kenosha, Wisconsin, a fost găsit nevinovat vineri de toate capetele de acuzare.

UPDATE 11.49. Aproximativ 200 de protestatari din Portland, Oregon, au spart geamuri și au aruncat cu obiecte în poliție vineri seară, după ce un juriu l-a achitat pe Kyle Rittenhouse. Marșuri de protest au avut loc și la Chicago și New York, dar și la Kenosha, Wisconsin, acolo unde anul trecut Rittenhouse a ucis două persoane.

––––––––––––––––––––––

Adolescentul, care risca închisoare pe viață, a pledat pentru legitimă apărare.

Tânărul ar fi acţionat în legitimă apărare

El a fost acuzat că anul trecut, când avea 17 ani, a împușcat trei oameni în timpul protestelor violente din orașul american Kenosha, care au urmat uciderii de către poliție a unui bărbat de culoare. Două victime au şi murit.

Elie Honig, analist CNN pe probleme legale, afirmă că verdictul juriului nu poate fi atacat, astfel că nu va exista un apel împotriva deciziei.

E gata. Acuzarea nu poate face apel. Un verdict de nevinovăție este definitiv. Este finalul procesului împotriva lui Kyle Rittenhouse”, a spus analistul. El arată că legea statului Wisconsin în general este în favoarea inculpaților care susțin că au fost în legitimă apărare – așa cum s-a apărat și Kyle Rittenhouse.

De ce a tras Kyle Rittenhouse cu arma?

Tot incidentul s-a întâmplat când Kyle venise înarmat la protest, de partea autorităților, alături de alți civili înarmați care încercau să păzească proprietățile de a fi distruse. Cu doar puțin timp înainte să deschidă focul, el a fost fotografiat în timp ce curăța graffiti de pe zidurile din oraș.

Inculpatul a fost urmărit într-o parcare de Joseph Rosenbaum, în vârstă de 36 de ani, care a aruncat un obiect înspre el. Nu după mult timp, Rittenhouse a tras de mai multe ori în Rosenbaum, împușcându-l mortal. Apoi, Kyle a fugit către zona în care erau staționați polițiștii, fiind urmărit de mai mulți protestatari furioși.

Adolescentul a tras din nou asupra oamenilor și a împușcat alți doi oameni. Andhont Huber, în vârstă de 26 de ani, a murit, iar Gaige Grosskreutz, care avea atunci 26 de ani, a fost rănit.

Juraţii au decis, deci, că Kyle Rittenhouse a acţionat în legitimă apărare.

author avatar
Andrei Ștefan
509 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu a ucis doi oameni ci a ucis 2 teroristi JDL (jewish defense league) dintre care unul pedofil (rosenbaum) cu multiple condamnari pentru agresarea sexuala a 5 baieti cu varste cuprinse intre 9 si 11 ani si 10 ani de inchisoare(2003-2013) in pentitenciarele din Arizona unde a avut numai abateri disciplinare inclusiv atac cu arma alba asupra altor detinuti si a unui gardian si celalalt (huber) condamanat pentru crima prin strangulare si violenta conjugala cu 3 ani de inchisoare la activ eliberat sub stricta supraveghere.
    In plus a ranit un alt terorist (grosskreutz) tot JDL, tot cu antecedente penale pentru conducere sub influenta alcoolulu si utilizarea unei arme de foc fara drept, arestat si intr-un caz de furt prin efractie care nu a mai ajuns la tribunal si cu unj cazier foarte stufos din care foarte multe infractiuni au fost sterse (la americani este practica expungementului) afiliat the people’s revolution o grupare neomarxista ai carei mebri au impuscat si ucis politisti.
    Deci nu-i mai plangeti atat pe ticalosii aia! KYLE E UN EROU!
    Daca am avea 100 ca el am curata Romania intr-o luna.

  2. Ma daca te autoaperi poti sa omori chiar si jidani un Sua. Doar sa te autoaperi. Asa am patit eu i-am tras la o ciooara o pallma sa nu mai croncane, e adevarat nu a mai croncanit dar si-a bhaagat ciooara ghiara pe nas, s-a scarpinat si i-a dat sângele apoi m-a bhagat la beelea spunand ca l-am atacat cu pummni in nas..Ciooara a luat dreptatea prin sange de fapt eu aveam dreptatea darvnu eram tampit sa-mi spparg capul sau nasu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger