AcasăȘTIRI EXTERNEVedeta Fox News, Tucker Carlson, cere invadarea Canadei și înlăturarea „dictatorului” Justin...

Vedeta Fox News, Tucker Carlson, cere invadarea Canadei și înlăturarea „dictatorului” Justin Trudeau – VIDEO

Vedeta conservatoare a postului tv american Fox News, Tucker Carlson, a cerut Statelor Unite să invadeze Canada și să-l înlăture din funcție pe premierul Justin Trudeau.

„De ce ar trebui să o lăsăm să devină Cuba?”, a spus Tucker Carlson după ce a sugerat ca SUA să lanseze un atac pentru a „elibera” Canada.

„Cheltuim cu Ucraina, de ce să nu eliberăm Canada?”

„Sunt de acord cu o operațiune în Golful Porcilor pentru a elibera această țară”, a declarat el în episodul de joia trecută al emisiunii „Tucker Carlson Today”, cu trimitere la tentativa eșuată susținută de CIA de a răsturna guvernul comunist din Cuba în 196, și fără a menționa cum a decurs aceasta.

„De ce ar trebui să stăm deoparte și să lăsăm ca cel mai mare partener comercial al nostru, țara cu care împărțim cea mai lungă graniță și, de fapt, voi spune doar că este o țară minunată, iubesc Canada, am iubit întotdeauna Canada din cauza frumuseții sale naturale, de ce ar trebui să o lăsăm să devină Cuba?”, a întrebat el.

„Adică, de ce să nu o eliberăm? Cheltuim toți acești bani pentru a elibera Ucraina de ruși, de ce nu trimitem o forță armată în nord pentru a elibera Canada de Trudeau? Și, vorbesc serios”, notează Le Journal de Montreal. Apoi a sugerat că glumea, spunând „doar vorbesc frenetic cu mine însumi aici”.

De altfel, în ciuda faptului că spune că „iubește” Canada, aceasta nu este prima dată când Carlson o critică, numind-o, în 2019, o „societate bolnavă” care „se urăște pe sine”.

„Justin Trudeau este dictatorul”

De asemenea, Carlson s-a referit și la arestarea unor camionagii din așa zisul Convoi al Libertății, anul trecut, în timpul protestelor împotriva vaccinării Covid-19 din Canada.

„Justin Trudeau este dictatorul Canadei”, a declarat el la acea vreme. „Dacă credeți că este o exagerare, încercați să vă gândiți la un alt mod de a descrie ceea ce face Justin Trudeau acum”.

Carlson a fost, de asemenea, un critic insistent al politicii administrației Biden față de Ucraina – în cadrul căreia Washingtonul a cheltuit peste 110 miliarde de dolari pentru a sprijini economia și armata lui Volodimir Zelenski prin ajutoare și armament din ce în ce mai greu.

Carlson a insistat asupra faptului că banii americanilor ar fi mai bine cheltuiți pentru a repara economia și granițele țării și că Zelenski încearcă să atragă SUA într-un război deschis cu Rusia.

author avatar
Tudor Borcea
678 afisari

7 COMENTARII

 1. Justin Trudeau este ruda cu FidelCastro si cu ArthurTrudeau(ofiter MI 16 Royal TechnollogyEspionage Service-a nu se confunda cu MI 6)
  Grupul Arthur Trudeau-Phillip Corso au fost interfata dintre UK si HITLER prin acordulPaperclip au adus laGroomLake 250de nazisti in frunte cuWernerVonBraun ; s-au ocupat cu fabricarea farfuriilor zburatoare si a altor proiecte exotice cu tehnologie de la speciile extraterestre
  Unul dintre sefii de lui VonBraun de la Peenemunde era HansKammler ,altul era GerhardVonMende,altul ReinhardGehlen.Toti au fost inclusi inCIA de fratii Allan-Foster Dulles si laNASA

  • Toata activitatea lor a fost documentata de oamenii lui IKE Eisenhower,printre care si amiralulRoscoeHillenkoetter,prin anii 1950 au facut un control amanuntit la GroomLake(Aria51) dupa care IKE Eisenhower a avut o intalnire de gradul3chiar cu extraterestrii la o baza aeriana americana

  • Toate aceste activitati au fost secretizate de rabinii din jurul lui Rockefeller cu numele de cod „TOP SECRET JEHOWAH”

   • Tehnologiile secrete au fost date la tot felul de companii ale UK,printre care NorthropGrumman,Raytheon,ThalesAerospace,Morrison&Knudsen,TRW Aerospace,SkunkWorks,EG&G si altii

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri