AcasăȘTIRI EXTERNEVedetă a fotbalului american, împușcată mortal la mall. Scene de groază petrecute...

Vedetă a fotbalului american, împușcată mortal la mall. Scene de groază petrecute sub ochii trecătorilor

SUAVedetă a fotbalului american, împușcată mortal la mall. Scene de groază petrecute sub ochii trecătorilor

Un tânăr de 17 ani a fost împușcat mortal în parcarea unui mall, în SUA. Este vorba despre Elijah Dewitt, elev al liceului din Jefferson, Georgia, și membru în echipa de fotbal american a școlii.

Tragedia s-a petrecut zilele trecute în parcarea centrului comercial Sugarloaf Mills, din Lawrenceville. Tânărul de 17 ani a încasat mai multe gloanțe, iar rănile suferite i-au fost fatale, scrie Daily Mail.

Tânărul, ucis sub ochii iubitei

Adolescentul a fost atacat de doi tineri, în parcarea mall-ul, în timp ce se afla la o întâlnire cu iubita lui. În urma altercației, agresorii au deschis focul și l-au împușcat pe Dewitt, care era una dintre vedetele echipei de fotbal american.

Cei doi ucigași au fost arestați două zile mai târziu, fiind acuzați de omor, deținere de arme de foc și agresiune în stare gravă. Aceștia aveau 18, respectiv 19 ani.

„Programul de fotbal de la Jefferson High School are inima zdrobită, plângând pierderea unuia dintre ai noștri, Elijah DeWitt. Familia DeWitt este în gândurile și rugăciunile noastre. Apreciem înțelegerea dumneavoastră și respectăm intimitatea familiei în această perioadă”, a transmis școala elevului, pe Twitter.

În raportul lor, poliția a spus că a primit un apel la 8:15 p.m. despre o persoană care fusese împușcată la mall. Ofițerii ajunși la fața locului au găsit victima decedată întinsă pe podeaua parcării mall-ului și cu răni de împușcătură.

author avatar
Andreea Vlad