AcasăȘTIRI EXTERNEVaticanul, alianță cu Rothschild și Rockefeller în „Consiliul pentru capitalismul incluziv”

Vaticanul, alianță cu Rothschild și Rockefeller în „Consiliul pentru capitalismul incluziv”

Din nou despre „The Great Reset” fiindcă noutățile o cer. Vaticanul pune și el umărul la construirea societății viitorului, cu Papa Francisc intrând într-o alianță globală la cel mai înalt nivel. Iar când nume ca Rothschild și Rockefeller vin înșiruite imediat după cel al Suveranului Pontif, atenția trebuie sporită!

Mega-alianță despre care scrie presa occidentală a primit și un nume pompos, pe măsura ambițiilor și a planurilor pregătite. I se spune „Consiliul pentru capitalismul incluziv”. În esență, nu pare a fi nimic altceva decât un grup socialist de elite din toate domeniile care țintește punerea în aplicare la nivel mondial a politicilor socialiste de extremă stânga. Membrii grupului preferă să li se spună „Gardienii”, arată mass-media mainstream, și ei susțin că sunt însărcinați să creeze economii și societăți mai puternice, mai echitabile și mai colaborative. Acum, cine i-a însărcinat cu o asemenea misiune și în numele cărei autorități acționează, nimeni nu poate răspunde.

Să lămurim lucrurile. Asta nu e nicio fabulație de tip conspiraționist, faptele sunt cât se poate de veridice și ușor verificabile! Papa Francisc a anunțat că Vaticanul va intra într-o „alianță globală” cu marile bănci ale lumii, corporații internaționale și fundații globaliste cu scopul de a crea un consiliu economic care vizează redistribuirea bogăției în întreaga lume. Această inițiativă globalistă denumită „Consiliul pentru capitalismul incluziv” se consideră a fi o organizație pro-capitalistă care urmărește să dea naștere unor economii și societăți „mai puternice, mai echitabile și mai colaborative”.

Cine sunt „Gardienii Consiliului pentru capitalismul incluziv”

„Gardienii Consiliului pentru capitalismul incluziv” au inclusiv o pagină de Internet pe care își prezintă planurile și gândurile. Ei vorbesc despre o „colaborare istorică a directorilor generali și a liderilor globali care lucrează sub îndrumarea morală a Papei Francisc pentru a valorifica o dată pentru totdeauna puterea afacerilor”.

Printre gardieni o regăsim și pe Lynn Forester de Rothschild, moștenitoarea imperiului bancar al familiei Rothschild. Într-un material video, ea declară: „Răspundem provocării lansate de Papa Francisc, aceea de a crea economii mai incluzive, care să răspândească mai echitabil beneficiul capitalismului și să permită indivizilor să-și realizeze întregul potențial”. Lista „Gardienilor” îi mai cuprinde, în afară de Papa Francisc, și pe directorii generali ai Visa, Mastercard, Bank of America și British Petroleum, președintele Fundației Ford, Darren Walker, președintele Fundației Rockefeller, Rajiv Shah, și trimisul special pentru Climă al ONU, Mark Carney.

Vorbim, iată, despre directorii de top ai celor mai importante corporații din lume. Personaje care „au promis că vor lua măsuri îndrăznețe pentru crearea capitalismului incluziv”, după cum scrie Forbes. Ei își vor asuma răspunderea pentru tot ce urmează să se întâmple, angajându-se să ducă la bun sfârșit „o listă de acțiuni intenționate care implică probleme de mediu, sociale și de guvernare”.

În paralel, George Soros și Forumul Economic Mondial solicită o Mare Resetare la nivel global, despre care am scris că urmărește reorganizarea sistemului capitalist într-o Nouă Ordine Mondială transumanist-socialistă, care va elimina proprietatea privată și banul cash. Iar acești așa-ziși „Gardieni” ai „Consiliului pentru capitalismul incluziv” nu vor face altceva decât să pună în aplicare la nivel global politici radicale de stânga!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor