AcasăȘTIRI EXTERNEVARIOLA MAIMUȚEI. Big Pharma a reușit: UE introduce vaccinarea obligatorie?! / Decizie...

VARIOLA MAIMUȚEI. Big Pharma a reușit: UE introduce vaccinarea obligatorie?! / Decizie de ultimă oră luată la Bruxelles

Clinicile de sănătate sexuală, luate cu asalt. Focarul de variola maimuței a explodat în SUA

Uniunea Europeană se pregătește să achiziționeze  vaccinuri și alte tratamente împotriva variolei maimuței, a anunțat joi Comisia Europeană, precizând că detaliile vor fi finalizate în „următoarele zile”.

Purtătorul de cuvânt Comisiei Europene pe probleme de sănătate, Stefan De Keersmaecker, a declarat că Autoritatea de răspuns în caz de urgență sanitară a UE (HERA) „lucrează cu statele membre și cu producătorii pentru a procura vaccinuri și tratamente împotriva variolei maimuței”.

Homosexualii, cei mai expuși

„Procedurile exacte vor fi stabilite împreună cu statele membre în zilele următoare”, a adăugat el. Spania a indicat deja că intenționează să achiziționeze vaccinurile Imvanex și antiviralele Tecovirimat prin intermediul unei achiziții de grup din partea UE. Imvanex, de la laboratorul Bavarian Nordic, este un vaccin de generația a treia, autorizat în Europa din 2013 și indicat pentru utilizarea împotriva variolei la adulți.

Numărul cazurilor confirmate de variolă a maimuței la nivel mondial a ajuns miercuri la 219, în afara țărilor în care boala este endemică, potrivit unui raport al Centrului European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (ECDC).

„Cele mai multe cazuri sunt bărbați tineri, care se identifică ca fiind bărbați care fac sex cu bărbați. Nu au existat decese”, a declarat agenția UE cu sediul la Stockholm. Europa reprezintă cea mai mare parte a cazurilor, cu 191 de cazuri, dintre care 118 sunt în țările UE, scrie Boursorama.

Majoritatea cazurilor, în trei țări europene

Trei țări reprezintă în prezent cea mai mare parte a cazurilor confirmate: Marea Britanie, prima țară în care au fost detectate cazuri neobișnuite la începutul lunii mai (71 de cazuri), Spania (51) și Portugalia (37), potrivit ECDC.

UE a jucat deja un rol central în achiziționarea în masă a miliarde de doze de vaccin antivariolic pentru statele membre. Dar în cazul variolei maimuței, situația este diferită, potrivit lui De Keersmaecker.

Vaccinarea împotriva variolei maimuțelor „va fi limitată la cazuri foarte specifice, deoarece transmisibilitatea și riscul virusului nu sunt comparabile cu cele ale Covid-19”, a spus el.

Luni, ECDC considerase că probabilitatea de contagiune în populația generală este „foarte scăzută”, dar „ridicată” în cazul persoanelor cu parteneri sexuali multipli. Boala, o rudă mai puțin periculoasă al variolei, care a fost eradicată în urmă cu 40 de ani, este endemică în 11 țări din Africa Centrală și de Vest.

author avatar
Tudor Borcea
1.600 afisari

11 COMENTARII

  1. Cea mai mare pacoste pe capul ieoropenilor este această comisie ieoropeană care nu poate fi suspectată în nici-un caz de patriotism în sensul cunoscut de toată lumea. Patriotism față de ce? Unul e neamț, altul e italian, altul e grec, etc. De ce nu e permis să se încheie contracte pentru importuri de petrol sau gaze, sau vaccinuri de către fiecare stat membru în parte ci e musai să se facă la nivel ieoropean? Pentru că una este șpaga sau comisionul pentru un contract de 5 miliarde la nivel național și alta este șpaga sau comisionul pentru un contract de 500 de miliarde la nivel ieoropean. După ce s-a încheiat contractul la nivel comisie ieoropeană produsele achiziționate se distribuie în funcție de generozitatea fiecărui prim ministru față de onorabila comisie ieoropeană. De asta, persoane care se descurcă bine cum e Viktor Orban pică greu la lingurică sataniștilor din comisia amintită și sunt căutate permanent de păduchi și bube.

    • Roexit cât mai rapid, UE în acest format nu mai reprezinta interesul cetățeanului, reprezinta niște interese meschine a unor derbedei care au impresia, ca planeta le aparține

  2. ” Cele mai multe cazuri sunt bărbați tineri, care se identifică ca fiind bărbați care fac sex cu bărbați. Nu au existat decese ”
    Singurul regret este că nu există decese !

  3. Acum este CLAR,…acest „virus”!? este unul de laborator,aruncat intentionat pentru INBOGATIREA lui Big Pharma american ,totul cu complicitate UE. VOR sa procedeze in acelaș mod ca in cazul Covid-19. Exista un GRUP MALEFIC care vor sa distruga omenirea civilizata,pentru a conduce numai ei.

  4. Este o CONSPIRATIE a asa zisei „ELITE” politice, ( Rothschild,Soros,Joe Biden) care vor sa instaureze MAREA RESETARE mondiale . Virusul actual este o forma noua de variola,conceput in Laboratoarele Biologice americane.

  5. Tocmai s-a încheiat în Spania operațiunea Jenner în urma căreia s-au depistat aproximativ 2200 de persoane care aveau certificate de vaccinare false iar între acestea CEO-ul José María Fernández Sousa-Faro, el practic președintele companiei farmaceutice PharmaMar cu întreaga sa familie. https://www.abc.es/sociedad/abci-presidente-farmaceutica-pharmamar-y-familia-entre-2200-falsos-vacunados-covid-202205241509_noticia.html Oare șeful unei companii farmaceutice nu cunoaște ce conține vaccinul și cât de periculos este? Oare de ce nu s-a vaccinat nici el, nici familia lui și a preferat să plătească 2000 de euro pentru vaccinarea falsă? Ar trebui să înghițim pe nemestecate tot ce ne vinde comisia ieoropeană?

  6. Virusul variolei actuale a fost conceput de Departamentul Apararii Militare SUA in Laboratorul Bacteorologic din Nigeria, pe care il detine si finanteaza de 6 ani .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger