AcasăȘTIRI EXTERNEVânătoare de polițiști în Germania. Executați la un control de rutină

Vânătoare de polițiști în Germania. Executați la un control de rutină

Vânătoare de polițiști în Germania. Executați la un control de rutină

Doi polițiști au fost împușcați mortal luni, 31 ianuarie, la orele dimineții, în Germania, în timpul unui control rutier banal în landul Renania-Palatinat. Suspecții sunt căutați activ.

Drama a avut loc în timpul unui control rutier în districtul Kusel, situat în landul Renania-Palatinat, în vestul țării.

Poliția a lansat o vastă operațiune de căutare a suspecților și a făcut un apel către șoferi să nu ia în mașină autostopiști.

Mai mulți trăgători

Potrivit cotidianului german Bild, cele două victime sunt o polițistă în vârstă de 24 de ani și un polițist în vârstă de 29 de ani.

Se pare că au fost împușcați în jurul orei 4:20, luni dimineață, în circumstanțe neclare, pe un drum din apropierea orașului Kusel.

Potrivit Bild, primul mesaj radio trimis de victime a indicat că au oprit un vehicul suspect. Polițiștii ar fi descoperit atunci „vânat mort” în portbagajul mașinii. Suspecții ar fi deschis apoi focul și au fugit, din mesajul radio prin care polițiștii cereau ajutor rezultând că au fost mai mulți trăgători.

author avatar
Tudor Borcea