Cauta

Vaccinaţi pe pile! Ministrul Sănătăţii care şi-a imunizat prietenii, fără programare, dat afară de şeful de stat!

vaccinati

Vaccinaţi pe pile! Ministrul Sănătăţii care şi-a imunizat prietenii, fără programare, dat afară de şeful de stat!

Mare scandal în Argentina! Ministrul Sănătăţii din această ţară este acuzat că şi-a vaccinat prietenii fără o programare în prealabil, iar acum este la un pas de concediere!

Alberto Fernandez l-a instruit pe şeful guvernului (Santiago Cafiero) să-i ceară demisia ministrului sănătăţii, Ginés Gonzalez Garcia, a spus o sursă guvernamentală.

Jurnalistul Horacio Verbitsky, în vârstă de 71 de ani – unul dintre primii care a investigat mecanismul „zborurilor morţii” din timpul dictaturii în cartea sa „El Vuelo” publicată în 1995 -, a povestit la un post de radio că s-a vaccinat la minister urmând indicaţiile vechiului său prieten, ministrul.

El a făcut mărturisirea în aceeaşi zi în care, la Buenos Aires, un site municipal creat pentru a permite persoanelor cu vârsta peste 80 de ani să se programeze pentru a fi vaccinaţi cu începere de luni a fost aproape imediat saturat din cauza cererii uriaşe.

Jurnalistul a fost dat afară

Patronul postului de radio unde Horacio Verbitsky a dezvăluit că s-a vaccinat, Roberto Navarro, a anunţat că a pus capăt colaborării cu jurnalistul, afirmând pe Twitter că este „imoral ca VIP-uri să fie vaccinate, având 50.000 de morţi. Este imoral să ştii cine a autorizat asta şi cine a fost vaccinat„.

Echipa de la CELS respinge această acţiune sau orice alt privilegiu„, au scris ei pe Twitter. Scandalul a provocat reacţii în lanţ pe reţele sociale sub hashtag-ul #vacunasvip (vaccinuriVIP).

Argentina are 50.000 de morţi din cauza COVID-19

Argentina a depăşit pragul de 50.000 de decese legate de COVID-19 şi numără peste două milioane de cazuri de contaminare cu coronavirusul, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Şi Peru se confruntă cu un scandal similar, legat de vaccinarea preferenţială a 487 de personalităţi, printre care un fost preşedinte, doi miniştri, funcţionari publici, universitari, oameni de afaceri şi nunţiul apostolic chiar înainte de începerea campaniei de imunizare.

Ultimele stiri

  • Politicile PSD privind investițiile în economie au rezultate fără precedent, recordul absolut datorat miliardelor investite în infrastructură
  • De ce PSD va continua să susțină creșterea pensiilor românilor: datele oficiale arată că România este mult sub media europeană
  • Succesul politicilor PSD de creștere a economiei, reconfirmat de instituțiile financiare internaționale
  • Piedone intervine în scandalul momentului: „V-ajunge Primăria Capitalei! Luați mâna de pe Sectorul 1 și Sectorul 2!”
  • Ursula, în extaz. Discurs halucinant la Berlin, încheiat cu ”Slava Ucraina!”
  • Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, partener Educațional al Tech Expo. Echipa ROMSPACE, prezentă la eveniment
  • Crește economia – curge și petrolul
  • Protest USR în sprijinul lui Radu Mihaiu, la Biroul Electoral Sector 2: „Se tergiversează rezolvarea…”/Elena Lasconi, prezentă – VIDEO
  • Trăiască Societatea Comunistă Digitală și Virtuală, Multilateral Conectată
  • Începe bătălia pentru posturile de top din Uniunea Europeană
  • Exit mobile version