AcasăȘTIRI EXTERNEVaccinat cu trei doze, șeful Pentagonului, Lloyd Austin, este pozitiv la Covid-19

Vaccinat cu trei doze, șeful Pentagonului, Lloyd Austin, este pozitiv la Covid-19

Vaccinat cu trei doze, șeful Pentagonului, Lloyd Austin, este pozitiv la Covid-19

Șeful Pentagonului, Lloyd Austin, a precizat că este complet imunizat, inclusiv a treia doză de rapel.

Coronavirusul tocmai a lovit un membru deosebit de important al executivului american. Secretarul Apărării Lloyd Austin a contractat Covid-19, a anunțat duminică, 2 ianuarie, Pentagonul, adăugând că Austin suferă de simptome „ușoare” și că va rămâne în carantină acasă pentru următoarele cinci zile.

Ultimul contact cu Biden, la 21 decembrie

Într-o declarație emisă de ministerul său, Lloyd Austin a spus că a fost complet vaccinat, inclusiv o a treia doză de rapel, „ceea ce înseamnă că infecția este mult mai ușoară decât ar fi fost altfel”.

„Vaccinurile funcționează și vor rămâne o cerință medicală militară pentru personalul nostru”, a adăugat șeful Pentagonului. „Continui să îi încurajez pe toți cei eligibili pentru o doză de rapel să o facă”.

Secretarul de Stat al Apărării, care va continua „pe cât posibil” să participe virtual la reuniunile de lucru, a mai precizat că ultimul său contact cu președintele Joe Biden datează din 21 decembrie, cu mai mult de o săptămână înainte ca acesta să înceapă să aibă simptome și că în acea dimineață fusese testat negativ, scrie 20 Minutes.

Statele Unite trec în prezent printr-un val puternic de contaminare cu Covid-19, cu o medie de aproape 400.000 de cazuri noi pe zi. Mai mulți membri proeminenți ai Congresului au anunțat recent că au fost infectați, anterior același anunț fiind făcut, la sfârșitul lunii octombrie, de purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki.

author avatar
Tudor Borcea
259 afisari

1 COMENTARIU

  1. Borceooo, garoiule nenorocit, „fratele” tău din poză este „injectat”, nu „imunizat”, idiotule.
    PUNE MÂNA PE CARTE ȘI VEZI CE ÎNSEAMNĂ „IMUNIZARE”!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger