AcasăȘTIRI EXTERNEVaccinat cu schema completă, Jens Stoltenberg a făcut Covid-19. Ce se întâmplă...

Vaccinat cu schema completă, Jens Stoltenberg a făcut Covid-19. Ce se întâmplă cu NATO

Jens Stoltenberg natoUndă verde pentru Ucraina să adere la NATO. Anunțul făcut de Jens Stoltenberg

Șeful NATO s-a infectat cu coronavirus. Potrivit primelor informații, se pare că Jens Stoltenberg era vaccinat împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă.

Vestea a fost transmisă chiar de purtătoarea de cuvânt a Alianţei Nord-Atlantice, Oana Lungescu, într-o postare pe contul său de Twitter.

Jens Stoltenberg a intrat în izolare

„Este vaccinat cu schema completă şi are simptome uşoare”, a scris purtătorul de cuvânt al NATO.

Secretarul general al NATO „ va continua să îşi îndeplinească de îndatoririle de acasă”, în acord cu „instrucţiunile medicale belgiene”, a mai explicat purtătorul de cuvânt.

Șeful NATO îi cere lui Putin să înceteze imediat războiul

În urmă cu doar o zi, Jens Stoltenberg a venit cu un mesaj pentru Vladimir Putin. Șeful NATO îi cere liderului de la Kremlin „să pună capăt războiului, să îşi retragă trupele din Ucraina şi să înceapă negocierile de pace”.

„Fac din nou apel la preşedintele Putin pe 9 mai să pună capăt imediat războiului, să îşi retragă trupele din Ucraina şi să înceapă negocierile de pace. Suntem ferm de partea Ucrainei şi vom continua să ajutăm ţara să îşi afirme dreptul la autoapărare”, a declarat Jens Stoltenberg pentru cotidianul german Die Welt.

author avatar
Andreea Vlad