AcasăȘTIRI EXTERNEVa fi Vladimir Putin asasinat? Şeful forţelor armate britanice a vorbit despre...

Va fi Vladimir Putin asasinat? Şeful forţelor armate britanice a vorbit despre această variantă

Va fi Vladimir Putin asasinat? Şeful forţelor armate britanice a vorbit despre această variantă

Şeful forţelor armate britanice, amiralul Tony Radakin, a respins duminică speculaţiile potrivit cărora preşedintele rus Vladimir Putin ”nu este bine” sau ar putea fi asasinat.

În timpul emisiunii Sunday Morning, de la postul de televiziune BBC One, amiralul Radakin a fost întrebat dacă Putin ar putea fi ”înlăturat” sau dacă în Rusia ar putea avea loc o schimbare de regim.

Asasinarea lui Putin, doar o dorinţă a unora

Cred că unele dintre aceste comentarii conform cărora el nu este bine sau că cineva va încerca să îl asasineze ori să îl înlăture de la putere sunt mai degrabă wishful thinking”, a răspuns înaltul oficial militar britanic. Adică, asta doar îşi doresc unii, nu înseamnă că se va şi întâmpla.

Şeful forţelor a tras semnalul de alarmă pentru viitorul prim-ministru britanic: Rusia este „cea mai mare ameninţare” pentru Regatul Unit.

Ce resurse au pierdut ruşii

Tony Radakin a realizat o estimare a pierderilor suferite de Rusia în războiul din Ucraina: 50.000 de soldaţi ruşi au murit sau au fost răniţi şi aproape 1.700 de tancuri şi alte 4.000 de vehicule blindate militare ruse au fost distruse.

Până acum, au existat mai multe speculaţii pe tema sănătăţii lui Putin: de la înfățișarea sa balonată care ar putea fi un semn că folosește steroizi, până la a sugera că Putin ar suferi de Parkinson sau de cancer.

author avatar
Andrei Ștefan
456 afisari

5 COMENTARII

  1. Putin este mort. Știu asta din luna mai.
    În ultimi 15 ani am un război cu FSB și implicit cu el. El este cel care a autorizat, ordonat, direcționat acțiunile împotriva altora. În 2007 s-a autorizat asasinarea tatălui meu. Atunci nu am realizat asta dar când am pus cap la cap ce s-a întâmplat am realizat că a fost eliminat ca eu să fu racolat. Lucram în Irak. Pentru protecția mea am spus la militari americani, am fost verificat, niște teste copilărești. A fost trimis drept coleg un Psi agent CIA agent. Am fost uimit cu câtă ușurință putea citi gândurile cuiva, putea face ca cineva să se accidenteze. Am început să caut răspunsuri, am găsit metode, modalități, una a fost Remote Viewing a unui fost CIA, Paul H Smith
    Am început să practic, să mă antrenez. Am obținut rezultate, telepatie, clarvedere, dar ce a fost mai important este că am reușit să mă protejez Psi de cei care au încercat să mă elimine și pe mine.
    Cei din FSB, extrasenzoriali care sunt printre cei mai buni din lume, mă urmăresc zilnic, când intru în meditație. După un eveniment, despre care voi vorbi altă dată, Putin m-a scanat în Astral, un mongoloid l-a adus la mine, a pus stringul. De atunci îl verific periodic, mongoloidul este lângă el, în protejează.
    În luna mai l-am scanat iar, el era într-o altă dimensiune, altă lume, apărea diferit iar mongoloidul absent. Imediat cum am observat asta am fost atacat Psi, cei din serviciile secrete din țara mea au aparate Psi date de CIA și m-au atacat, asta este o confirmare că Putin este mort și CIA și FSB fac legea și se înțeleg între ele.
    Totul este păcăleală. Tot ce vedem noi la Tv, mass media este păcăleală. Serviciile secrete se înțeleg între ele, negociază pe spatele nostru.

  2. Vladimir Putin….Maria Butina(spion KGB in USA)……Maria Butnaru(PUTINARU) spion KGB la Mariott Bucuresti.Oare nu vedem ca cineva a umplut cu clone KGB peste tot?

  3. Parca numai pe Diana.Milioane de cadavre stau la temelia imperiului lor plus ca s-ar putea sa aiba curand un primministru indian.Dumnezeu nu doarme.

  4. Vladimir Putin I-ul e dus de mult. Cel care conduce acum Russia este Vladimir Putin al X-lea. În aproape 5 luni s-au perindat pe la conducerea Russiei 10 Vladimiri Putin, 9 din ei au decedat de diverse boli ori au fost asasinați în presa britanică, chiar pe prima pagină. Ukrhaina a câștigat războiul înainte de a începe. Și NATO la fel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger