AcasăȘTIRI EXTERNEVa fi prezent Papa Francisc la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a? Anunț...

Va fi prezent Papa Francisc la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a? Anunț de ultimă oră de la Vatican

(sursa foto: Twitter/ Vatican News)

Au mai rămas doar câteva zile până când vor avea loc funeraliile Reginei. Până la ziua grelei despărțiri, pentru totdeauna, de suverana care a condus Regatul Unit vreme de 70 de ani.

În Marea Britanie oamenii continuă să stea la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu Reginei Elisabeta a II-a, al cărei sicriu a fost depus la Westminster Hall.

În tot acest timp, de la Vatican a venit un anunț. Așa s-a aflat că Papa Francisc nu va participa la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, potrivit The Independent. E vorba de un comunicat transmis vineri, în care se menționează numele înaltului reprezentant al Vaticanului care îl va reprezenta pe Papa la acest ceremonial.

„Preasfințitul Paul Gallagher, secretar pentru relațiile cu statele și organizațiile internaționale, îl va reprezenta pe Papa Francisc la înmormântarea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a”, a transmis Vaticanul.

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a vor avea loc luni, 19 septembrie. Suverana a încetat din viață pe 8 septembrie, la Balmoral, la vârsta de 96 de ani.

 

author avatar
Andrei Coman
339 afisari

2 COMENTARII

  1. Ar fi prea multi mascati: Reptila mascata, Mascariciul Charles , Printul Hanrry cu nefasta surigati, si daca mai vine si mascatul care ii tine locul satanistului Francisc – mort de doi ani, iese bal mascat in loc de inmormantare reptiliana.

    Oricum si mascatul de la Vatican este pe farash.Dupa Reptila Angliei, Mascatul de la Vatican urmeaza sa ,,fie demis” sau sa se imbolnaveasca de deces.
    Acesta este desfasuratorul pentru exterminarea Cabalei.
    Stati pe faza ca nici nu stiti ce pierdeti !

  2. Mascat nemascat numai are niciun fel de credibilitate sistemul e terminat.
    Nu pricep care e treaba cu „reptilienii” ca toata lumea e cu subiectul asta.Cineva intr-adevar este in spate la sistemul asta cu clonele si dublurile,posibil sa fie si tehnologii de pe alte planete implicate
    Chiar cardinalul sef CorradoBalducci a spus ca” satanistii dispun de sprijin logistic de la un grup malefic din afara planetei”…..dar nu a spus cine sunt extraterestrii cei „malefici”…. La ora asta e clar ca sunt tot felul de grupuri care au interese financiare si economico-politice care se bat intre ei.Cine e unul si cine e altul?nimeni nu stie exact…chestia cu ” dumnezeu” si „diavolul” e cam depasita plus ca sunt cel putin3 sau chiar4 grupuri diferite.Dupa mine Soros e diavolul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger