AcasăȘTIRI EXTERNEUraganul Ian fură de la bogați. Bolid de 1,1 milioane de euro,...

Uraganul Ian fură de la bogați. Bolid de 1,1 milioane de euro, luat de ape / Florida își numără morții, Biden declară stare de catastrofă majoră / FOTO&VIDEO

Un influencer în domeniul auto a împărtășit mai multe imagini impresionante cu mașinile sale de lux după ce uraganul Ian a lovit Florida. Bilanțul morților și răniților continuă să crească, după ce furtuna a devastat zone întregi. Președintele Joe Biden a decretat stare de catastrofă majoră.

Bărbatul, care are peste un milion de urmăritori pe Instagram, a declarat că noul său bolid sport McLaren P1, în valoare de 1,1 milioane de euro, a fost scos de ape din garaj, într-un cartier din Naples, unde se pare că locuiește.

Ugaranul „fură” de la bogați

În imaginile împărtășite de influencer, care pare să se numească Ernie, mașina galbenă poate fi văzută în garajul inundat și apoi în mijlocul străzii, înconjurată de apă.

El a împărtășit, de asemenea, o fotografie a noului său Rolls Royce, care a fost purtat de ape și adus peste copaci rupți de furtună.

La începutul acestei săptămâni, pasionatul de mașini a împărtășit imagini cu noul său vehicul, precizând că acesta are doar 500 de kilometri la bord. Mii de oameni au reacționat la mesajele lui Ernie, spunând că le este „milă” de el. „Sper doar că ești în siguranță. Mașinile se pot înlocui”, a spus un utilizator.

Biden: „Ar putea fi cel mai mortal uragan din istoria Floridei”

Dar nu toți au fost norocoși. Devastarea a fost la ordinea zilei în Florida, joi, după ce uraganul Ian a lăsat în urma sa orașe devastate și un bilanț uman potențial „substanțial”, iar acum se îndreaptă spre sud-estul Statelor Unite, scrie Boursorama.

După ce a fost retrogradat la furtună tropicală după ce a atins pământul, iar acum a fost ridicat iar la rangul de uragan de către Centrul Național pentru Uragane (NHC), Ian se îndrepta joi noapte spre Carolina de Nord, Carolina de Sud și Georgia.

În timp ce imaginile cu străzi transformate în canale tulburi, ambarcațiuni aruncate la țărm ca niște jucării și case distruse, cel mai recent bilanț al victimelor din Florida era de cel puțin 12 morți.

„Ar putea fi cel mai mortal uragan din istoria Floridei”, a declarat președintele american Joe Biden în timpul unei vizite la birourile agenției federale care luptă împotriva dezastrelor naturale, Fema.

„Cifrele (…) nu sunt încă clare, dar primim primele informații despre pierderi umane care ar putea fi substanțiale”, a adăugat el, precizând că dorește să viziteze cât mai curând posibil statul sudic, dar și teritoriul american Puerto Rico, insulă lovită recent de uraganul Fiona.

 

Într-o conferință de presă susținută joi seara, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis, a declarat că se așteaptă la un număr mare de decese din cauza uraganului.

El nu a oferit o cifră provizorie, preferând să aștepte ca bilanțul victimelor să fie confirmat „în zilele următoare”. „Peste 700 de salvări confirmate au avut loc și cu siguranță vor fi mult mai multe pe măsură ce vor veni mai multe date”, a mai spus guvernatorul.

Un oficial din comitatul Charlotte, în vestul Floridei, a confirmat pentru CNN că cel puțin „opt sau nouă persoane” au murit, fără a da alte detalii.

Un purtător de cuvânt al comitatului Volusia, de pe coasta de est, a declarat că a înregistrat „primul deces legat de uraganul Ian”, un bărbat de 72 de ani care „a ieșit să își golească piscina în timpul furtunii”.

Un oficial din comitatul Osceola, în partea central-estică a statului, a declarat că un rezident al unui azil de bătrâni a murit. O purtătoare de cuvânt a șerifului din comitatul Sarasota a declarat, de asemenea,că două persoane din comitatul său au murit.

Între timp, au continuat căutările pentru a găsi 18 pasageri de pe o ambarcațiune de migranți care s-a răsturnat miercuri în apropiere de Keys, iar alți nouă au fost salvați.

2,3 milioane de gospodării, fără curent electric

Ian a ajuns miercuri după-amiază ca uragan de categoria 4 (pe o scară de 5) în sud-vestul Floridei, înainte de a-și continua trecerea prin acest stat, aducând vânturi puternice și ploi torențiale. Până joi seara, peste 2,3 milioane de locuințe și întreprinderi erau încă fără curent electric, dintr-un total de 11 milioane, potrivit site-ului specializat PowerOutage.

Punta Gorda, un mic oraș de coastă aflat în calea uraganului, s-a trezit fără curent electric. Ian a dezrădăcinat câțiva copaci și a doborât stâlpi de electricitate și indicatoare rutiere. Ploile sale au inundat străzile portului de agrement, unde apa era încă până la viitură joi dimineață.

Ca răspuns la amploarea pagubelor, Joe Biden a declarat joi dimineață catastrofa naturală majoră, o decizie care va permite punerea la dispoziție de fonduri federale suplimentare pentru regiunile afectate.

Pe măsură ce suprafața oceanelor se încălzește, crește frecvența celor mai intense uragane, cu vânturi mai puternice și precipitații mai abundente.

 

author avatar
Tudor Borcea
594 afisari

10 COMENTARII

  1. Bai maimute proaste retardate ala galben era un submarin zburator inventat de Obomba…dar au pierdut cheile care erau la Tesla…ha ha ha

  2. ADEVARUL doare si va sta in gat, dar gatul vostru va atarna in streang.
    Presa VANDUTA si Complice la crime impotriva umanitatii ascunde adevarul, ca doar pentru asta este platita de Guvernul Criminal.
    Am postat acest comentariu inainte de 24 Septembrie, dar l-ati ascuns sa nu se stie ce urmeaza.
    Acum se vede ca ziaristul adevarat care l-a scris, nu pacalici ca voi, are surse credibile.
    De Razboiul climatic cu HAARP ati auzit ?
    Si vulcanul La Palma a fost provocat sa erupa tot cu aceasta tehnologie.

    ,,Mafia Khazara, plănuiește un eveniment masiv de tip 911 sau Fukushima, planificat în preajma Anului Nou evreiesc, începând cu 24 septembrie.’’ In 24 Septembrie s-a intamplat :
    ,,Japonia, lovită de un nou taifun devastator.’’

    Sa ne amintim ce s-a intamplat in ultimii ani dupa 24 Septembrie, cand din 7 in 7 ani se intra intr-o noua perioada a celor 7 ani ai dumnezeului satanic khazar Yehova : 2008 – incepe criza economica
    creata de Cabala; 2015 aducerea arabilor in Europa adica inceperea celui de-al treilea razboi mondial programat in SUA odata cu primele doua, inainte de 1871 ; 2022 –Taifunul Ian provocat de Cabala cu tehnologie HAARP, ca semn ca si pe ultima suta de metri Satana vrea sa omoare oameni ca sa se excite ca un golan poponar ce este. Este inceputul sfarsitului celui de-al treilea razboi mondial cu infrangerea Cabalei si a Mafiei Khazare – a bolshevicilor.

  3. ,,Forțele speciale luptă cu briganții FEMA în sud-vestul Floridei, lovita de furtună
    Pe măsură ce uraganul Ian s-a izbit în sud-vestul Floridei și a inundat comunități întregi, AGENȚIA FEDERALA DE MANAGEMENT AL URGENȚELOR A regimului criminal BIDEN a început o campanie de teroare împotriva persoanelor strămutate ale căror vieți și case furtuna le-a spulberat. În loc să distribuie apă îmbuteliată, mâncare și pături sau să conducă victimele furtunii disperate către adăposturi, briganții înarmați de la FEMA au jefuit casele bătute în căutare de bani, aur și arme… Nu a fost prima dată când agenții FEMA au folosit acoperirea unui uragan pentru a sparge case și, în unele cazuri, pentru a ucide exilații din uragan.În timpul uraganului Katrina din 2005, agenții FEMA așezați pe vârful Louisiana Superdome și-au practicat abilitățile de trăgătoare asupra persoanelor fără adăpost care căutau refugiu în structură. Unii au fost scoși în larg la bordul barjelor FEMA și aruncați peste bord ca hrană pentru rechini. Și în 2017, FEMA a jefuit sute de case din sud-estul Texasului în urma uraganului Harvey. Ieri, însă, forța parami-litară a regimului a jefuit doar o duzină înainte de a întâlni un obstacol.Partiția White Hat a armatei ame- ricane se așteptase la mișcarea FEMA și a trimis forțele speciale în sud-vestul Floridei imediat după ce Serviciul Național de Meteorologie a prezis că Ian va ajunge lângă Fort Meyers… „Gen. Berger crede că FEMA a acționat la ordinele administratorului Denise Criswell, o cățea cu adevărat diabolică, și ale lui Alejandro Mayorkas, un administrator Deep State. Motto-ul FEMA a fost să nu lăsați niciodată o criză bună să se piardă. Acțiunile istorice ale agenției au dovedit asta. Am anticipat pe deplin că vor profita de acest uragan pentru a chinui oamenii buni. Dar de data aceasta, eram pregătiți pentru ei”, a declarat o sursă din biroul generalului Berger… Miercuri, o aeronavă a Forțelor Speciale care călătorește spre est de-a lungul West Drive a fuzionat cu o plută FEMA care se îndrepta în direcția opusă…Pluta FEMA era atât de încărcată cu aur și arme confiscate, încât abia a rămas pe linia de plutire. De la 25 de metri, comandantul Forțelor Speciale, strigând printr-un meg, a ordonat plutei FEMA să țină poziția. Atunci s-a dezlănțuit iadul. Agenții FEMA au ridicat puștile, dar Forțele Speciale au declanșat o furtună de focuri de armă, lovind atât pluta, cât și agenții de la bordul acesteia…Forțele Speciale au salvat civili… „FEMA este încă acolo, dar avem de-a face cu ei. Nu îi mai lăsăm să amenințe supraviețuitorii furtunii. Avem echipe la locul lor, care lucrează pentru a proteja civilii și proprietățile lor”, a spus sursa noastră…’’

  4. Barbu Gh. esti un mare bou, sper bou vaccinat, ca sa primesti ceea ce meriti.

    Aceste informatii arata ce face Cabala si Mafia Khazara impotriva intregii omeniri, dar tu nefiind om ci ZOMBI dupa vaccinare, nu mai esti OM.

    Tu plangi de grija poponarului khazar Zelensky sau a altor satanisti si reptilieni in randul carora ai intrat si tu dupa vaccinare.

  5. ,,Dr. Daniel Nagase a folosit un microscop electronic cu scanare pentru a analiza vaccinurile ARNm Pfizer și Moderna care au fost expuse la temperatura camerei timp de săptămâni sau luni și a descoperit obiecte ciudate care, potrivit mai multor medici consultați de The Epoch Times, nu ar trebui să existe în fiole – nici chiar după degradare.
    Nagase a obținut imagini cu cristale, sfere, fibre și, cel mai izbitor, cu „dreptunghiuri și piramide inversate”.
    Una dintre imagini arată o „structură cristalină hexagonală, deasupra căreia există o structură dreptunghiulară cu 4 laturi, cu puncte distanțate în mod regulat sub forma unei rețele”.
    „Structurile cu 4 laturi deasupra structurilor cu 6 laturi nu apar în mod natural”, a spus Nagase pentru The Epoch Times.
    Un specialist în biologie moleculară/virolog care a analizat descoperirile lui Nagase a declarat pentru The Epoch Times, sub protecția anonimatului, că rezultatele microscopiei electronice cu scanare „au dezvăluit un conținut neașteptat”.
    „Cel mai remarcabil este o formă dreptunghiulară distinctă, constând în principal din carbon și oxigen”, a spus omul de știință pentru revista americană.
    Nagase a declarat pentru The Epoch Times că a descoperit „structuri de carbon/oxigen sub formă de cristale, sfere, fibre, dreptunghiuri și piramide inversate” în prima sa analiză. Nu a văzut „nicio sferă sau fibre de carbon” la a doua analiză.
    Principala îngrijorare a lui Nagase este că aceste forme sunt compuse „doar din carbon și oxigen”.
    El susține că substanțele biologice precum ARN-ul ar prezenta semne de azot și fosfor, dar primul său lot (din martie) de scanări microscopice ale fiolelor Pfizer și Moderna nu a arătat niciunul dintre aceste elemente pe aparatul său.
    În schimb, lotul din august a detectat fosfor, „indicând existența fie a ADN, fie a ARN în probă”.
    Microscopul electronic cu scanare pe care îl folosește este capabil să detecteze – și a detectat – azotul în alte scanări pe care le-a arătat The Epoch Times.’’

  6. Da, sinagoga satanei, prin armele HAARP, provoaca uragane, cutremure, zapada, secete, etc. etc…..
    „Seceta” care a lovit România si celelalte tari, a fost provocata de dusmanii lui HRISTOS…….astfel sa mai moara milioane de oameni care nu fac parte din „poporul ales”!

    • Nu prea e credibil….ptr ca ar insemna ca astia se impusca singuri in picior///cand se inunda asa ceva se ineaca si khazarii.Natura are putere mai mare decat mafiotii

  7. HANONIMULE, BA TU EȘTI 100% INJECTAT, DEVIANTULE IUBITOR DE WAXURI. AI FOST UN BOU ȘI DE LA WAX AI DEVENIT VITĂ.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger