AcasăȘTIRI EXTERNEUnul dintre cei mai mari traficanți din lume, arestat în vecinătatea României!...

Unul dintre cei mai mari traficanți din lume, arestat în vecinătatea României! I se spune ”Pablo Escobar al Braziliei” – VIDEO

Unul dintre cei mai mari traficanți din lume, arestat în vecinătatea României! I se spune ”Pablo Escobar al Braziliei” - VIDEO (foto: captură video youtube)

Captură de proporții a anchetatorilor și amănunte desprinse, parcă, dintr-un film de acțiune! Bărbatul în vârstă de 62 de ani, supranumit ”Pablo Escobar al Braziliei”, a fost arestat în Ungaria. Acesta e suspectat că s-ar afla la conducerea unei organizaţii de trafic de cocaină cu destinaţia Europa.

Poliţia federală braziliană a anunțat, marți, arestarea lui Sergio Roberto de Carvalho, cunoscut drept „Major Carvalho”, potrivit barrons.com. Dintr-un comunicat remis de poliția din cea mai mare țară din America de Sud rezultă că Sergio Roberto de Carvalho, considerat a fi „unul dintre cei mai mari traficanţi internaţionali actuali”, a fost arestat în cooperare cu Interpolul și cu poliția ungară, conform aceleiași surse.

Detalii incredibile

Acesta fusese de negăsit din 2020. Potrivit presei braziliene, Carvalho, fost polițist, ar fi trăit de ceva vreme în Europa, sub o identitate falsă. Fusese arestat în Spania. Dar după ce a plătit cauțiunea, a falsificat un certificat de deces pentru a scăpa de justiție, potrivit unui reportaj difuzat de postul de televiziune brazilian Globo, anul trecut.

Un mandat de arestare a fost emis pe numele lui Carvalho în noiembrie 2020, ca parte a unei operaţiuni ce a dus la confiscarea unor resurse de aproximativ 100 de milioane de dolari de la „organizaţia criminală pe care o conducea”, potrivit poliţiei federale braziliene, notează newsbulletin247.com.

 

author avatar
Andrei Coman
286 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger