AcasăȘTIRI EXTERNEUnul dintre cei mai contestați președinți din istorie anunță că va candida...

Unul dintre cei mai contestați președinți din istorie anunță că va candida pentru un nou mandat. Este COD ROȘU în toate marile cancelarii din lume!

Unul dintre cei mai contestați președinți din istorie anunță că va candida pentru un nou mandat. Este COD ROȘU în toate marile cancelarii din lume! (sursa foto: Twitter/Joe Biden)

E tot mai clar că actualul lider de la Washington, al 46-lea președinte al Statelor Unite, intenționează să candideze pentru un al doilea mandat la Casa Albă. Și anume să intre din nou, de această dată în 2024, în cursa pentru șefia Statelor Unite. Și asta chiar dacă va avea 82 de ani la începutul unui posibil al doilea mandat în fruntea SUA.

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a spus luni că președintele Biden candidează pentru realegere în 2024.

Întrebată, într-un briefing de presă, dacă Biden va candida, aceasta a părut să evite, în primă fază, să facă prea multe comentarii pe acest subiect. „Nu pot să vorbesc despre alegeri. Nu pot fi un analist politic de aici sau, știți, sau de la jumătatea mandatului sau ceva de genul ăsta sau inclusiv 2024”, a spus Jean-Pierre, potrivit foxnews.com.

Jean-Pierre: „Nu pot spune mai mult decât atât”

Responsabilul cu comunicarea de la Casa Albă a completat răspunsul, cu trimitere la ceea ce afirmase anterior chiar Joe Biden, când a mai fost întrebat pe acest subiect. În contextul în care s-a tot adus în discuție vârsta înaintată a actualului președinte al SUA.

„Președintelui, după cum știți, i s-a pus această întrebare de multe ori și a răspuns la ea”, a adăugat Karine Jean-Pierre. „Răspunsul său a fost destul de simplu, și anume, da, candidează pentru realege. Nu pot spune mai mult decât atât”, a susținut aceasta.

În decembrie anul trecut, actualul lider de la Casa Albă declara pentru ABC că plănuiește să candideze în 2024, pentru realegere, „dacă sunt sănătos”. „Dacă am sănătatea pe care o am acum, dacă sunt sănătos, atunci voi candida din nou” – spunea Biden, politicianul democrat în vârstă de 79 de ani – CITIȚI mai multe AICI.

Popularitatea lui Joe Biden scade în sondaje

Pe de altă parte, la finalul lunii trecute se aflase că tot mai mulţi americani sunt nemulţumiţi de prestaţia preşedintelui Joe Biden, din cauza crizei economice pe care o traversează SUA. Popularitatea lui Biden coborâse la 36%, cel mai scăzut nivel de când a preluat mandatul de la Casa Albă, potrivit unui sondaj de opinie Reuters/Ipsos – Citiți mai multe AICI.

author avatar
Andrei Coman
645 afisari

5 COMENTARII

  1. Asta Stat Democratic , nu rumunia cu PSD trebuie sa dispara , iar apoi e bagat la Guvernare cu SSasul dictator pentru urmatoarele decenii ca Putin
    Asa amerlocilor , dupa aia procedati si voi la o ROCADA , dar sa nu stie lumea

  2. Tataye senilache e dus de manutza acasa dar vrea sa fie prezidente. Wtf dude, aia care ii tin sforile sunt asa disperati? Nu au gasit ceva mai de doamne ajuta? De fapt un cretin senil numai bun de sforarit e greu de gasit…..😂😂😂
    La azil mai pipaia o asistenta ceva acolo,la casa alba se da la copiii,fking pedo degenerat….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger