AcasăȘTIRI EXTERNEUngaria și-a jucat cartea! Înțelegerea secretă Putin-Orban care aruncă în aer CRIZA...

Ungaria și-a jucat cartea! Înțelegerea secretă Putin-Orban care aruncă în aer CRIZA ENERGETICĂ!

Gazprom a mărit livrările de gaze către Ungaria prin conducta Turkstream, care aduce gazele prin Serbia, a declarat sâmbătă un oficial al Ministerului de Externe ungar.

Maghiarii au păstrat relaţii pragmatice cu Moscova de la invadarea Ucrainei de către Rusia, creând tensiuni cu unii aliaţi ai Uniunii Europene dornici să adopte o linie mai dură.

Ungaria, dependentă 85% de gazele ruşilor

Ungaria, care este dependentă în proporţie de 85% de gazul rusesc, se opune ferm ideii oricăror sancţiuni UE asupra importurilor de gaze ruseşti, iar prim-ministrul Viktor Orban a făcut lobby din greu pentru a obţine o scutire de la sancţiunile UE asupra importurilor de ţiţei ruseşti.

De curând, maghiarii au solicitat Kremlinului încă 700 de milioane de metri cubi de gaze, pe lângă un acord de furnizare pe termen lung existent cu Rusia.

Gazprom va adăuga 2,6 milioane de metri cubi de gaze suplimentari pe zi, livrărilor convenite anterior, prin Turkstream în august, volumul livrărilor din septembrie fiind în negocieri.

Ungaria, acord cu Gazprom pe 15 ani

Acordul ungurilor cu Gazprom este pe o perioadă de 15 ani, cu opţiune de modificare a cantităţilor achiziţionate după 10 ani.

Ungaria primeşte 3,5 miliarde de metri cubi (bcm) de gaze pe an prin Bulgaria şi Serbia, în cadrul acordului său pe termen lung cu Rusia, şi încă 1 miliard de metri cubi printr-o conductă din Austria.

author avatar
Andrei Ștefan
1.251 afisari

11 COMENTARII

    • La ora actuala UE , în acest format și cu aceasta conducere satanist, o globalista este un eșec de proporții , fiecare trebuie sa fie pe cont propriu, dacă îți iubești tara și cetateanul faci ce face Orban al ungariei. Dacă esti impostor și trădător, atunci faci cu zic acești blestemați neomarxisti

  1. Si sa vezi ca dintr-odata Germania nu v- a mai avea probleme cu gazul si ungurilor li se va rupe de banii Bruxelezilor. Asta-i politica invatata in palatul Habsburgilor si la Bucale cea invatata in palatul Topkapi. Necazu-i ca noua ni se aplica cea invatata sarutand condurii sultanului. Si azi pupam… alti conduri…

    • Foarte corect, sclavi am fost, sclavi vom ramane. Turcii, austriecii, rusii, acum tot occidentul ne calca in picioare si noi ii pupam, gratios, pe razorul bucilor

  2. Cum vine aia…Ungaria primeste gaz din Austria.Deci la lOMV este majoritar GAZPROM…si intrebarea-===>ce cauta Romania prin OMV-Petrom in subordinea GAZPROM???

  3. Asta nu se mai pune,nea zap.Ungurii,desi au pierdut ultimele doua razboaie mondiale au stiu sa cada in picioare.S-au apucat imediat de treaba in timp ce opincarii romani masoara de 100 de ani la pamanturi si nu le mai iese socoteala.

  4. Ungurii in toata istoria lor au SANTAJAT politic pe oricine,de la Maria Tereza de Austria la Franz Joseph si Elisabeta de Wittelsbach(Sisi), apoi pe Lenin si Hitler. Acum SANTAJAZA (tradeaza) toata Uniunea Europeana, cersind „pomana” lui Putin. Acesta este CARACTERUL de nomazi al ungurimii,venita in Europa in anii 900. De la un „NEUBAUER” precum Viktor Orban al ungariei, te poti astepta la orice extremism de dreapta FASCIST.

  5. Fascist neofascist, Orban isi iubeste poporul. In timp ce guvernanții noștri sărăcesc poporul ca sa poată fura cateva multinaționale, Orban aduce gaz ieftin ca ungurii sa poată avea o viata decenta. Diferenta, se va vedea in iarna cand vreo 2 milioane de familii din România nu isi vor putea plăti utilitățile. In schimb avem comentatori ce il înjura pe Orban

  6. La iarna o sa fie naspa rau la noi, handicapatii de liberali nu fac nimic, pe Johannis la mandat il doare, o sa sarim in sus la gaz si la curent, multumita gastii de golani care ne conduce

  7. Pariu, este un aranjament mascat al nemților, prin care să primească gaz rusesc folosindu-se de Ungaria. De aceea UE, respectiv Ursula, nu au nici o reacție.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger