AcasăȘTIRI EXTERNEUngaria, alte beţe-n roate pentru Ucraina. Maghiarii se tem de venirea iernii

Ungaria, alte beţe-n roate pentru Ucraina. Maghiarii se tem de venirea iernii

Ungaria s-a arătat dispusă, într-o oarecare măsură, să ajute Ucraina, dar nu va sprijini un nou împrumut al UE în acest scop, a declarat luni la Sofia ministrul de externe ungar Peter Szijjarto.

Ungaria a susţinut „cu zeci şi sute de milioane de euro” instituţiile medicale, de învăţământ, culturale şi religioase din Ucraina încă înainte de război, spune Peter Szijjarto.

Se opun unui împrumut comun al UE

Ungaria „categoric nu va susţine un împrumut comun al UE” în acest scop deoarece „am mai făcut acest lucru o dată. Am susţinut împrumutul comun al UE din timpul pandemiei şi a fost mai mult decât suficient”, a insistat ministrul de externe.

„Trebuie să admitem faptul că aceste măsuri esenţialmente au eşuat. Economia europeană suferă şi pare limpede cine are de profitat”, a adăugat ministrul, care a adăugat că Guvernul nu va permite ca ungurii să fie făcuţi să plătească preţul războiului şi consideră că pacea este singura soluţie.

author avatar
Andrei Ștefan
784 afisari

6 COMENTARII

  1. Da, bai ungurilor, dati-le cat mai multe pwule in gura si banane sa manance si gura lor, la toti nazistii aia ukro-na-zi si vestul ukro-na-ziei imputite azovist-banderiste al regimului nazist de la Kiev !! Ce nervi are zdreanta aia nazista de zdrelinski pe el, ca nu are ce s ale faca la unguri, numai sa dea din gura poate kokainomanul de la Kiev !! Muriti, bai ukro-na-zi imputiti, vine acum si iarna, pana la ultimul ukro-na-zi din partea de vest sa va dati viata acolo, cand nu mai ramane nici unul dintre voi, s-a rezolvat problema 🙂

  2. Ce bine era daca avram si noi un guvern ca in Ungaria dar noi sintem o colonie a drogatilor criminali de peste ocean condusi de niste penali ,tradatori si infractori care ajuta nazzistii din Ucraina

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri