AcasăȘTIRI EXTERNEUngaria, alegere uluitoare în privinţa vaccinului cu care îşi va imuniza populaţia...

Ungaria, alegere uluitoare în privinţa vaccinului cu care îşi va imuniza populaţia anti-Covid

vaccinulUngaria a făcut o alegere uluitoare în privinţa vaccinului cu care îşi va imuniza populaţia anti-Covid

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a făcut o alegere surprinzătoare în privinţa vaccinului anti-Covid cu care a ales să-şi imunizeze populaţia.

Ungaria, care a devenit săptămâna trecută primul stat membru UE care a cumpărat vaccinul rusesc Sputnik V, este de asemenea primul stat din UE care aprobă vaccinul chinezesc Sinopharm împotriva COVID-19.

Viktor Orban a declarat că un acord privind achiziţia vaccinului ar putea fi încheiat în curând.

Guvernul ungar monitorizează îndeaproape rezultatul inoculărilor în masă cu acest vaccin în Serbia vecină, a mai spus el. Orban a mai spus că personal va alege vaccinul chinezesc, întrucât în el are cea mai mare încredere.

Ungaria are 12.374 de morţi din cauza Covid

În Ungaria, 364.909 de persoane au fost infectate până acum cu COVID-19, iar 12.374 au murit de noul coronavirus, potrivit datelor guvernului.

Sistemul maghiar de sănătate este pus la grea încercare, întrucât peste 3.600 de oameni sunt încă în spitale. Guvernul a extins restricţiile antiepidemice până pe 1 martie.

Printre ele se află o interdicţie de circulaţie pe timp de noapte începând cu ora 19.00 GMT, iar restaurantele şi cafenelele sunt deschise numai pentru livrări.

Şi Serbia a ales vaccinul chinezesc. Vecinii de la Vest au primit un milion de doze de Sinopharm, devenind prima ţară europeană care începe un program de vaccinare cu acest ser.

author avatar
Andrei Ștefan
1.109 afisari

5 COMENTARII

  1. Au ales un vaccin clasic nu aventura genetica testata doar pe porci si pe cei carora le e frica atat de moarte incat nu vor sa mai traiasca

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger