AcasăȘTIRI EXTERNEUn veteran din Rusia şi-a riscat, practic, viaţa: "Putin este duşmanul numărul...

Un veteran din Rusia şi-a riscat, practic, viaţa: „Putin este duşmanul numărul 1 şi este fricos”

veteran rus Un veteran din Rusia şi-a riscat, practic, viaţa: "Putin este duşmanul numărul 1 şi este fricos"

Zaharov Vladmir Vasilivici, un veteran rus de 83 de ani, s-a dezlănţuit la adresa lui Vladimir Putin. El apreciază că Rusia a ajuns de râsul lumii, din cauza liderului de la Kremlin.

​„Putin este duşmanul numărul 1 şi este un fricos” sunt vorbele ce i-ar putea atrage mari probleme veteranului.

A mers la un protest

Toata lumea râde de noi. Poporul rus a devenit “bâdlă” (cuvânt specific din limba rusă, echivalentul la „bădărani” din limba română). Luaţi-mă pe mine! Din noi, din voi au făcut nişte proşti. Dar nu cedaţi!”, s-a adresat bărbatul angajaţilor din instituțiile de forţă care veniseră să asigure ordinea la un protest în Rusia.

Vasilivici a şetrs pe jos cu Putin: Aceasta este ocupaţie. Eu am fost sub ocupație în 1941, nemţii nu și-au bătut joc aşa. În 1986, eu cu Putin am fost în Dresda (Germania). El a fost la noi căpitan, aducea hârtii. Am 83 de ani.

Eu sunt inginer în domeniul echipamentelor militare. Nu-l credeţi. Este un fricos! Putin este duşmanul numărul 1 şi este fricos. Fricos. Şi gata! Filmaţi. Sunt Zaharov Vladmir Vasilivici”.

author avatar
Andrei Ștefan
426 afisari

9 COMENTARII

  1. Corect ,nemtii nu si-au batut joc ,au trecut direct la treaba si au omorat vreo 25 de milioane de compatrioti ai mosului ocupat in 1941 la varsta venerabila de trei anisori.Nu prea arata a inginer de echipamente militare,cum zice,poate a baut inainte vreo juma de votca cu care i-a facut cinste CNN-ul.

    • da ai dreptate putin este cel mai bun, corect, cinstit si drept, restul niste prosti, te miri ce popor vai de capul lor probabil toti facuti la betie ha ha ha…………..

  2. Uite frate,sunt si rusi zdraveni la cap,dar avem si romani care-i sug madularul criminalului. Asa-i ba Alic limbric ?

  3. Nu fii porc sau daca esti exprima-te civilizat.Voi,hastagistii,cine va crescut inainte sa va invete sa spuneti „mama” v-a invatat sa vorbiti ca ultimii derbedei.De fapt voi,creierele spalate ,n-aveti mama ,n-aveti tata ,aveti doar stapani.

  4. Sunt în vârstă, după capul unora expirat. Prin cale de consecință am făcut armata. Nu nai sunt în stare să fac salturi și tîrâș că nu mă mai țin oasele dar pot sta pe burtă cu un AK 47 să dilesc niște ruși și trag al naibii de bine. La 200 de metri nici nu am nevoie de ochelari îmi trebuie doar 2 zile și trei încărcătoare ca să reglez arma Atunci din ținta ”mama și copilul” pot lovi plodul. Eu trag numai la cap, acolo unde se termină casca

  5. Da pai gaspadina Putina a pierdut toate examenele de spion si atunci l-au dus la zid cum spune veteranul dar cu dosare hartiute si hartii.
    Numa ca bautorul de meserie Ielțin tot bora si bora vodka e grea si avea nevoie de hartie si a apelat la o gaspadina.
    Si asa a ajuns sa i fie prezentat gaspadina Putina drept un mare magazionier cu hartii…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger