Cauta

Un urs pofticios a consumat 70 de doze de suc! Momentul în care dă iama la băuturi, surprins pe camere – VIDEO

urs

Un urs pofticios a consumat 70 de doze de suc! Momentul în care dă iama la băuturi, surprins pe camere - VIDEO

Un urs din Canada a ajuns viral pe internet, după ce a intrat pe proprietatea unei femei, a spart maşina şi a băut 69 de doze de suc.

În Earls Cove, o provincie din Columbia Britanică, Canada, o femeie a fost martora unui incident neobișnuit.

Fiara a distrus complet mașina

În timp ce se afla pe balconul casei sale, Sharon Rosel a surprins un urs care a pătruns în mașina ei și a început să consume diverse băuturi găsite în interior. Potrivit relatărilor, câinele său a fost cel care a alertat-o în jurul orei 03:00 dimineața. După ce a ieșit pe balcon, femeia a fost martora scenei incredibile a ursului care savura băuturile găsite în mașină.

„Era 3 dimineața și câinele meu mi-a atras atenția că se întâmplă ceva afară, așa că m-am uitat pe geam și am văzut ursul. Apoi, m-am uitat pe camerele de supraveghere și l-am văzut cum intră în grădină, cum sparge geamul foarte repede”, a spus femeia care cumpărase dozele de sucuri.

#TheMoment a bandit bear quenches its thirst

De acolo până la jaful impresionant a mai fost un singur pas. Animalul a început să scoată dozele de suc din mașină și să bea în tihnă una câte una.

De dimineață, femeia a fost nevoită să arunce tot ce avea în mașină și să se apuce de curățat tapițeria, care era acoperită în totalitate în suc acidulat de portocale.

Ultimele stiri

  • Politicienii români sunt foarte ușor de cumpărat de marțieni, venusieni și neptunieni
  • Premierul Ciolacu, în startul ședinței în care Guvernul crește salariul minim: „Angajații primesc în plus 284 de lei pe lună” – VIDEO
  • Imagini șocante în Rusia. Pasageri ai unui tramvai scăpat de sub control, aruncați în fața mașinilor, într-o curbă/Un om a murit, zeci de răniți – VIDEO
  • Noua Lege a Pensiilor 2024 îi favorizează pe românii care vor să se „retragă” anticipat. Modificare majoră
  • „Legea Anastasia”, INUTILĂ?! Un șofer aproape de comă alcoolică a omorât 3 tineri și a primit o condamnare care i-a scandalizat pe toți!
  • PNL, record de candidate în aceste alegeri. Nicolae Ciucă: În momentul de față avem peste 9000 de femei candidate pe listele Partidului Național Liberal
  • Cum te trădează telefonul. Pe ce butoane trebuie să apeşi ca să nu mai fii înregistrat, pe ascuns, de dispozitivul tău
  • Se scumpeşte preţul curentului electric, de la 1 iulie 2024. Care vor fi cei mai afectaţi români
  • Captură mare pe teritoriul României. Cel mai căutat hacker din Spania, cu 55 de identităţi diferite, a fost prins!
  • Decizia sfâşietoare pe care a luat-o Kate Middleton: „S-ar putea să nu se mai întoarcă niciodată”
  • Exit mobile version