AcasăȘTIRI EXTERNEUn urs pofticios a consumat 70 de doze de suc! Momentul în...

Un urs pofticios a consumat 70 de doze de suc! Momentul în care dă iama la băuturi, surprins pe camere – VIDEO

ursUn urs pofticios a consumat 70 de doze de suc! Momentul în care dă iama la băuturi, surprins pe camere - VIDEO

Un urs din Canada a ajuns viral pe internet, după ce a intrat pe proprietatea unei femei, a spart maşina şi a băut 69 de doze de suc.

În Earls Cove, o provincie din Columbia Britanică, Canada, o femeie a fost martora unui incident neobișnuit.

Fiara a distrus complet mașina

În timp ce se afla pe balconul casei sale, Sharon Rosel a surprins un urs care a pătruns în mașina ei și a început să consume diverse băuturi găsite în interior. Potrivit relatărilor, câinele său a fost cel care a alertat-o în jurul orei 03:00 dimineața. După ce a ieșit pe balcon, femeia a fost martora scenei incredibile a ursului care savura băuturile găsite în mașină.

„Era 3 dimineața și câinele meu mi-a atras atenția că se întâmplă ceva afară, așa că m-am uitat pe geam și am văzut ursul. Apoi, m-am uitat pe camerele de supraveghere și l-am văzut cum intră în grădină, cum sparge geamul foarte repede”, a spus femeia care cumpărase dozele de sucuri.

De acolo până la jaful impresionant a mai fost un singur pas. Animalul a început să scoată dozele de suc din mașină și să bea în tihnă una câte una.

De dimineață, femeia a fost nevoită să arunce tot ce avea în mașină și să se apuce de curățat tapițeria, care era acoperită în totalitate în suc acidulat de portocale.

author avatar
Andreea Vlad
417 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger