AcasăȘTIRI EXTERNEUn traficant de droguri şi-a făcut operaţii estetice ca să scape de...

Un traficant de droguri şi-a făcut operaţii estetice ca să scape de poliţişti. A vrut să devină un „coreean chipeş” (FOTO)

Situaţie comică în Thailanda. Un traficant de droguri a suferit mai multe operații de chirurgie plastică facială pentru a arăta ca un „bărbat coreean chipeș” și pentru a se sustrage legii, au declarat autoritățile locale.

Saharat Sawangjaeng, care a adoptat pseudonimul Seong Jimin, a fost prins săptămâna trecută într-un condominiu din Bangkok.

Infractorul era căutat de 3 luni

Tânărul de 25 de ani era căutat de 3 luni. Oamenii legii îl tot „ratau” pentru că traficantul îşi schimba des înfăţişarea. Poliţiştii au dat de urma lui prin urmărirea distribuției de ecstasy către alți vânzători și cumpărători din Bangkok.

Martorii l-au descris poliției ca fiind un „bărbat coreean chipeș”. De asemenea, acesta își schimbase numele cu unul coreean. Într-o înregistrare video a arestării furnizată de poliție, Saharat a declarat că vrea să se mute în Coreea de Sud: „Vreau să încep o viață nouă. M-am plictisit de Thailanda”.

Era un lord al dorgurilor

Saharat a fost acuzat de trafic de stupefiante. El a recunoscut că a comandat MDMA (ecstasy) de pe dark web, folosind criptomonede.

„Este un lord al drogurilor care importă MDMA din Europa la doar 25 de ani. Credem că există mai mulţi suspecţi în ţări străine. Ne vom continua investigaţia”, a declarat şeful poliţiei thailandeze.

author avatar
Andrei Ștefan