AcasăȘTIRI EXTERNEUn tânăr a făcut prăpăd după ce bancomatul a refuzat să-i dea...

Un tânăr a făcut prăpăd după ce bancomatul a refuzat să-i dea bani. Vreme de 10 minute, cu maşina, a lovit sediul băncii (VIDEO)

Un bărbat de 30 ani din Spania aproape că şi-a pierdut raţiunea după ce un bancomat a refuzat să-i elibereze suma dorită. S-a răzbunat și a intrat cu mașina în clădire, în orașul Malaga.

Şoferul le-a povestit trecătorilor, uluiți de ceea ce se întâmpla, că se răzbună pe bancă pentru că nu reușise să scoată bani de la bancomat.

A dărâmat uşa de la intrare

Omul a vrut, de mai multe ori, să scoată o anumită sumă de la bancomat. A dărâmat ușa de la intrare și a încercat de mai multe ori să distrugă bancomatul cu maşina.

Autorul, un tânăr de 30 de ani, a văzut că o femeie dorea să folosească bancomatul și a îndemnat-o să încheie tranzacția: „nu am nimic cu tine, ci cu banca”.

Tânărul a lovit bancomatul cu mașina timp de 10 minute, până la apariția patrulelor de poliție care l-au arestat și l-au acuzat de daune și tentativă de furt.

573 afisari

7 COMENTARII

  1. Baetul asta ar trebui decorat si dat exemplu si altora, poate se vor invata minte bancile ca nu pot sa faca ele chiar ce vor cu banii cetateanului.

  2. Au fost poate, unii mai destepti decal el, si au golit bancomatul inaintea lui. HA..HA..HA..ALELUIA! Ei bine, o sa aiva de platit, nu gluma!

  3. Felicitari,asta om curajos nu un las si o sluga precum gunoaiele astea care isi spun presa.Si mai si cenzureaza jigodiile.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri