AcasăȘTIRI EXTERNEUn soldat rus şi-a BĂTUT JOC de armata lui Putin: "Sunt gata...

Un soldat rus şi-a BĂTUT JOC de armata lui Putin: „Sunt gata să-i împuşc pe toţi comandanţii”

Un soldat rus şi-a BĂTUT JOC de armata lui Putin: "Sunt gata să-i împuşc pe toţi comandanţii"

Se pare că realitatea de pe front este foarte diferită de ceea ce încearcă propaganda rusă să inoculeze. Conform unor interceptări realizate de ucraineni, un soldat rus i se plânge prietenului său că armata din care face parte este depăşită aproape la toate capitolele.

Bărbatul susţine că e convins că Vladimir Putin şi Serghei Şoigu (ministrul Apărării) nu ştiu ce se întâmplă pe front, menţionând că unul dintre comandanţii săi a fost concediat după ce a raportat superiorilor adevărul.

Soldatul spune că tot ce se prezintă e „fake”

Vorbind despre comandanții săi, soldatul îi spune prietenului ce le-ar face superiorilor săi: „Pe toți într-o linie și fără să clipesc, îi împușc pe toți. Sunt niște nimicuri, comandanții naibii. Ce fel de comandanși sunt?”.

Dezvăluirile soldatului rus sunt chiar şocante:

Noi nu învingem. Vai de capul nostru. Îţi povestesc mai detaliat când mă întorc. Sunt gata să demisionez chiar mâine. Sunt dezamăgit total de armata noastră.

Noi nu avem armată. Ştii cum luptăm noi? Cu ceea ce a rămas din cel de-al Doilea Război Mondial. Dar ucrainenii au de toate, tehnologii noi. La ei oamenii practic nu luptă. Pentru ei luptă tehnica, dar la noi e invers, tehnica nu luptă pentru că nu o avem sau e zdrobită.

La noi oamenii sunt trimişi în prima linie şi aproape că nu au mai rămas, cel puţin în regimentul meu„.

Colegii lui şi-au dat demisia

Bărbatul interceptat i se confesează amicului că mulţi soldaţi ruşi fie au murit, fie şi-au dat demisia din armată.

O parte au fost ucişi, sau au scris pur şi simplu cerere de demisie şi au plecat la naiba de aici. Ca să înţelegi: un sat prăpădit cu şapte străzi l-am luat în două luni şi jumătate. Iată acum satul e al nostru. La TV spun doar minciuni, niciun pic de adevăr.

Totul este fake, niciun adevăr. I-am povestit Marinei când i-am dat telefon, sunt gata să-i împuşc pe toţi comandanţii.

Am automat, îi pun pe toţi într-o linie şi nici nu clipesc, îi împuşc pe toţi. Sunt nişte nimicuri. Nu avem deloc. Dacă ne atacă America, suntem terminaţi”, a spus soldatul rus.

author avatar
Andrei Ștefan
340 afisari

3 COMENTARII

  1. Aceste adevaruri ” ne doare ” pe unii care-si pun laba pe scafarlie.Heil Putina.Ai si in Romania cativa” fani ” care s-ar inghesui sa ti-o suga.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger