AcasăȘTIRI EXTERNEUn șofer român, la un pas de o mare tragedie. Strănutul nu...

Un șofer român, la un pas de o mare tragedie. Strănutul nu i-a purtat noroc

Un român a trecut pe lângă o mare tragedie după ce s-a răsturnat cu TIR-ul pe care-l conducea  pe un drum din Alpii austrieci.

Bărbatul de 45 de ani a pierdut controlul mașinii într-un acces de strănut. În acel moment a rupt bara unui pod și a căzut cu mașina într-o râpă

Românul avea de efectuat o cursă între două localități, iar pe șoseaua alpină Grossglockner din Austria, s-a întâmplat nenorocirea, după ce a avut o criză de strănut.

„Vineri, în jurul orei 12.30, un român în vârstă de 45 de ani a pierdut controlul camionului pe care îl conducea, ca urmare a unui acces de strănut și a rupt bara unui pod. Camionul s-a răsturnat”, a transmis poliția.

Bărbatul nu a fost rănit, dar camionul a fost avariat.

În total, 14 oameni au participat la în misiunea de salvare a românului. Zona a fost a fost închisă traficului timp de o oră.

O femeia a băgat în spital 4 persoane

În luna iunie a acestui an, a avut loc un alt accident în Austria.

O româncă de 43 de ani a adormit câteva secunde la volan, pe autostrada de sud (A2), în apropiere de Gleisdorf (districtul Weiz), și a provocat un grav accident de circulație cu patru răniți.

În mașină se mai aflau alte trei persoane. Românca a intrat în parapet și apoi a tamponat mașina unui bărbat de 55 de ani din Weiz

Femeia se îndrepta spre Viena iar că cele câteva secunde cât a prins-o somnul a atins o balustradă.

Șoferița rănită a fost transportat către LKH Graz de elicopterul de salvare Christophorus 12, pasagerii au fost internați la Graz.

Șoferul mașinii tamponate, în vârstă de 55 de ani, nu a fost rănit. Pe A2, a aterizat elicopterul medical de urgență și a intervenit Brigada de Pompieri Voluntari din Ludersdorf, ducând la o congestie considerabilă a traficului.

author avatar
Eli Dan Davidescu
185 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri