AcasăȘTIRI EXTERNEUn român din Spania, VIOLATOR în serie. Poliţiştii au descoperit modul SADIC...

Un român din Spania, VIOLATOR în serie. Poliţiştii au descoperit modul SADIC în care acţiona acesta

politia catuse FOAMEA le-a întunecat judecata? Cinci avocaţi s-au bătut cu alţi 3 tineri, la coadă, la fast-food, în Timişoara

Un român de 37 de ani, stabilit în Spania, s-a dovedit a fi un violator în serie. Acum, riscă 29 de ani de închisoare. Numit „violatorul în serie din Guipuzcoa“, acesta trimitea videoclipuri cu abuzurile sexuale la care îşi supunea victimele, majoritatea românce, rude ale colegilor săi de serviciu.

Aşasar, un bărbat de 37 de ani din România, G.G.C., tată a doi copii, este acuzat de cinci violuri comise între 2012 şi 2019.

Îşi adormea victimele şi le viola

Audierile au scos la iveală cruzimea cu care individul a acţionat atât în timpul comiterii faptelor, dar şi ulterior. De pildă, după ce a violat o femeie pe 1 ianuarie 2015 în oraşul Lasarte-Oria, agresorul sexual i-a trimis victimei un videoclip editat al violului, cu muzică şi text,

Poliţiştii spanioli au confiscat din casa românului un laptop, precum şi mai multe stickuri de memorie, care conţineau documente grafice şi audiovizuale ale violurilor.

Astfel, oamenii legii au aflat cum acţiona românul: individul adormea victimele cu o substanţă sedativă înainte să le agreseze sexual. „Erau inconştiente, ca şi cum ar fi dormit”, spun anchetatorii.

Procuratura spaniolă cere acum condamnarea românului la 29 de ani de închisoare pentru comiterea a cinci violuri. Bărbatul de 37 de ani este judecat în paralel într-un alt proces de viol. Fapta a avut loc într-un pasaj din localitatea spaniolă Lasarte-Oria după scenariul amintit anterior.

Un alt român riscă 286 de ani de închisoare în Spania

Un român de 50 de ani ar putea fi condamnat la 286 de ani de închisoare în Spania, cea mai mare pedeapsă aplicată vreodată unui pedofil.

Individul a violat 24 de fetiţe. Toate erau prietene cu copiii lui, iar părinţii victimelor sale aveau încredere în el să le aducă fiicele acasă de la şcoală. 9 ani au durat ororile, timp în care bărbatul a distribuit imaginile pornografice pe internet.

În faţa procurorilor, românul ar fi dat vina pe alcool.

author avatar
Andrei Ștefan
357 afisari

1 COMENTARIU

  1. Folosea dilouri uriase pe care le indesa in C U R vagaboandelor fara sa foloseasca vaselina.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger