AcasăȘTIRI EXTERNEUn român a SPERIAT Insula Thassos. Actul lui de VANDALISM a fost...

Un român a SPERIAT Insula Thassos. Actul lui de VANDALISM a fost de BARBAR!

thassos

Un român plecat în vacanţă în Insula Thassos i-a îngrozit pe localnici şi pe poliţişti cu actul său de vandalism. El a distrus maşina unei femei, din simplul motiv că i s-a părut parcată neregulamentar.

Plăcuța de înmatriculare a vehiculului a fost dată și Gărzii de Coastă și se efectuează verificări pe navele care pleacă, deoarece un proces este pe rol împotriva lui, fiind acuzat de o femeie.

Românul se distrase toată noaptea în club

Potrivit femeii, totul s-a întâmplat când românul a încercat să plece, dimineața devreme, dintr-un club. Respectivul se distrase toată noaptea cu prietenii săi.

Autoturismul reclamantei era parcat nepotrivit, iar petrecărețul a ieșit cu dificultate din mașina lui. Nervii acestuia au fost întinși la maxim, așa că s-a hotărât să-i dea o lecție grecoaicei.

A coborât din vehicul și a început să-l spargă pe al femeii, așa cum se vede în fotografiile publicate. Totul în fața valetului de parcare ce privea neputincios la turistul român înfuriat.

Când femeia s-a dus să-și ia vehiculul puțin mai târziu, a văzut geamul spart. A fost informată despre ce sa întâmplat: „Am venit la Thassos pentru două zile să mă odihnesc și am fost victima unui vandalism”, spune ea.

Bărbatul din România este căutat acum pe toată insula.

Bărbatul va suporta o lecţie

Vreau ca acești oameni care vin din altă țară în vacanță în Thassos să știe că nu pot face ce vor. Trebuie să existe respect. Nu poți să faci ce vrei, pentru că te-ai supărat”, a mai spus femeia.

Insula Thassos este o destinaţie preferată de vacanţă pentru români.

author avatar
Andrei Ștefan