AcasăȘTIRI EXTERNEUn român a şocat Londra! A aruncat un paramedic afară din ambulanță!...

Un român a şocat Londra! A aruncat un paramedic afară din ambulanță! (VIDEO)

Un român a şocat Londra cu gesturile pe care le-a făcut în interiorul unei ambulanţe. Pacientul român a împins cu violență un paramedic afară din maşină.

Apoi, românul a urinat în interiorul vehiculului.

A plecat înjurându-i pe paramedici

După agresiune, pacientul părăsește ambulanța, ignorând paramedicul căzut la pământ. Pe tot parcursul incidentului, agresorul utilizează un limbaj vulgar și homofob îndreptat către membrii echipei medicale.

Agresorul este un român de 40 ani, fără adăpost și cu un istoric îndelungat de infracțiuni. Bărbatul a fost rapid reținut de poliție, care era deja prezentă la fața locului, după cum scrie şi BBC.

Românul, condamnat!

Românul a fost condamnat și obligat să plătească despăgubiri medicului agresat.

Acesta din urmă a suferit leziuni, caracterizând experiența drept „foarte dureroasă,” inclusiv o senzație de amorțeală.

Altfel, Serviciul de Ambulanță din Londra s-a alăturat campaniei naționale „Lucrează fără frică” încercând să promoveze o cultură fără violență și să creeze un mediu de lucru mai sigur pentru personalul din prima linie.

De menţionat că România și-a asumat, în cadrul NATO, un acord de pregătire a paramedicilor ucraineni care include și medicină tactică de intervenție în timp de război – a anunțat luni Guvernul.

E vorba de un proiect ce presupune pregătirea a nu mai puțin de 197 salvatori ucraineni.

author avatar
Andrei Ștefan
676 afisari

3 COMENTARII

  1. Rroman fără adăpost!Pacat ca are pașaport romanesc.Pacat de romanii cinstiti care cu greu si munca au arătat adevărata față a ROMANILOR .

  2. a procedat corect daca l-au luat cu forta ca li se parea lor ca nu e suficient de vita si gandeste cu mintea proprie. sau era matol

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri