AcasăȘTIRI EXTERNEUn român a semănat teroare în Spania: a împușcat patru oameni. Ce...

Un român a semănat teroare în Spania: a împușcat patru oameni. Ce l-a împins să facă gestul extrem

pistol

Nu mai puțin de 4 victime a făcut un român supărat că a fost concediat de la o firmă de securitate din Spania. Bărbatul și-a împușcat șeful, dar și doi colegi și un polițist.

Marin Eugen Sabău, un român de 45 de ani, lucra ca agent de pază în orașul spaniol Tarragona, până în urmă cu câteva luni, când a fost concediat. De atunci, individul nu a avut liniște și a căutat să se răzbune.

Românul a intrat marți, 14 decembrie, la ora 11:15 în sediul firmei de unde fusese dat afară. Martorii au povestit că s-a certat cu trei foști colegi pe care i-a împușcat în piept și în stomac. Victimele sale, doi bărbați și o femeie, se află în stare gravă.

Atacatorul a fost împușcat de polițiști

Apoi, el a fugit și a împușcat un polițist care încerca să îl oprească. Starea agentului de poliție este stabilă.

Poliția a dus două ore de negocieri încercând să îl facă să se predea. În urma refuzului acestuia, a avut loc un schimb de focuri, în care el a fost împușcat de trei ori, fără să-i fie atinse organe vitale. El a fost arestat și dus cu elicopterul la un spital din Barcelona, unde a primit îngrijiri medicale.

Șeful Poliției din Tarragona a declarat că românul „este o persoană foarte periculoasă din cauza atitudinii sale și a armelor pe care le avea asupra lui”. Surse din poliție au precizat că el avea trei arme la el.

author avatar
Andreea Vlad
266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger