AcasăȘTIRI EXTERNEUn obuz al ruşilor a lovit spitalul din Doneţk: 4 morți și...

Un obuz al ruşilor a lovit spitalul din Doneţk: 4 morți și 10 răniți, dintre care 6 medici

spital-donetkUn obuz al ruşilor a lovit spitalul din Doneţk: 4 morți și 10 răniți, dintre care 6 medici

Comandamentul militar al Ucrainei a anunțat că patru persoane au fost ucise și 10 au fost rănite după ce un obuz rusesc a lovit un spital din Vuhledar, regiunea Donețk din estul Ucrainei. Printre victime s-ar număra șase medici.

La Vugledar, trupele de ocupație ruse au ucis 4 civili și au rănit 10 civili – obuzele invadatorilor au lovit spitalul local. Printre răniți se numără și 6 medici. Bombardarea a avut loc în jurul orei 11. Starea răniților este de severitate diferită”, a spus șeful Administrației Regionale de Stat.

Rusia, 203 atacuri împotriva Ucrainei

Poliţia ucraineană a anunţat joi că Rusia a efectuat 203 atacuri împotriva Ucrainei de la începutul zilei, confruntări având loc aproape pe întregul teritoriu ucrainean.

Într-o actualizare separată a Ministerului de Externe al Ucrainei, publicată la ora locală 14:00, oficialii au declarat că un elicopter rusesc K-52 și trei elicoptere lângă Gostomel au fost doborâte în regiunea Kiev, lângă Mezhyhirya.

18 oameni (8 bărbați și 10 femei) au murit în bombardamentele din satul Lipetske din zona Odesa. Un civil a murit în Mariupol, în vreme ce alți 6 au fost uciși în timpul atacurilor asupra orașului Podiksk din regiunea Odesa, potrivit ministerului afacerilor interne.

author avatar
Andrei Ștefan
239 afisari

2 COMENTARII

  1. Articolul nu ne spune pe unde au ajuns obuzele ucrainenilor de parca astia au tras cu arcul cu sageti.Curat obiectivitate.

  2. La noi nu trebuie obuze, e suficient un userist la ministerul sanatatii ca sa moara oameni in spital.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger