AcasăȘTIRI EXTERNEUn nou atac armat la Tel Aviv! Cel puțin doi morți, opt...

Un nou atac armat la Tel Aviv! Cel puțin doi morți, opt răniți / Atacatorul a reușit să fugă – VIDEO

tel avivUn nou atac armat la Tel Aviv! Cel puțin doi morți, opt răniți / Atacatorul a reușit să fugă - VIDEO

Scene de haos la Tel Aviv! Un nou atac armat a făcut joi seară cel puțin 10 victime – doi morți și opt răniți – în centrul metropolei israeliene.

Mai multe împușcături au spulberat liniștea din centrul Tel Avivului și imediat a pornit nebunia. Oamenii surprinși pe străzi au început să alerge în toate direcțiile, pentru a se salva. Din păcate, au fost raportați doi morți și opt răniți în atac, al doilea în nouă zile în zona Tel Aviv și al patrulea în mai puțin de trei săptămâni în Israel.

Informațiile inițiale arătau că un bărbat înarmat a fost ucis, iar un al doilea posibil atacator, înarmat, este încă în libertate, potrivit The Guardian.

Atmosferă de război în centrul Tel Aviv-ului

Martorii au spus că a fost o atmosferă de război, cu soldaţi şi poliţie peste tot. Mai multe filmări publicate de televiziuni au arătat momentul în care oamenii aflați la restaurantele din zonă fug în momentul atacului.

„Un terorist a deschis focul de la mică distanță și apoi a fugit pe jos. Mai multe persoane sunt rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Eli Levy, la postul de televiziune Canal 13. „Nu vă părăsiți casele. Nu scoateți capul pe fereastră. Nu vă apropiați de balcoane”, a mai spus el.

Încă nu se cunoaște motivul atacului, iar situația este în dinamică, au transmis autoritățile.

author avatar
Andreea Vlad